Microsoft SharePoint trainingen en opleidingen

SharePoint cursus voor elke rol binnen uw organisatie!

Microsoft Gold Learning Partner Computrain heeft een compleet aanbod Microsoft SharePoint trainingen, cursussen en certificeringen. Zowel voor eindgebruikers, die samen willen werken aan documenten, als voor de beheerder en de ontwikkelaar van applicaties met Microsoft SharePoint. SharePoint is het platform voor Microsoft dat gebruikt kan worden voor het opzetten van een website voor uitwisseling van informatie en online samenwerking binnen een organisatie, zoals bijvoorbeeld een intranet.


SharePoint Content Management: Informatie-uitwisseling en online samenwerking

Voor eindgebruikers als contentbeheerders, redacteurs en communicatiemedewerkers heeft Computrain onder andere een SharePoint Fundamentals en een SharePoint Advanced content management training. Leer een contentmanagementsysteem (cms) professioneel te beheren zonder dat het een technisch verhaal wordt. Van kleinschalig tot enterprise content management (ECM). U behandelt onderwerpen als (sub)sitebeheer, werken met lijsten en bibliotheken, site-architectuur, sitemanagement en SharePoint Workspace. Voor deze praktijkgerichte cursus heeft u geen technische voorkennis nodig.

Verder studeren na SharePoint Fundamentals en Advanced

Vaak verdiepen cursisten hun kennis na de Content Management Fundamentals en Advanced trainingen met de cursus SharePoint Workflow, de cursus SharePoint Designer of de cursus SharePoint Business Intelligence via Computrain. Deze trainingen zijn alle gericht op de praktijksituatie van een contentmanager, waarin documentbeheer, paginabeheer en wikibeheer in een SharePoint omgeving dagelijks langskomen.

Computrain biedt ook de mogelijkheid in het behalen van uw certificering als Microsoft Office Specialist (MOS) SharePoint 2010.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

HBO-programma

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

MBO-programma

Deze opleidingen worden verzorgd door het MBO College van NCOI en hebben afhankelijk van de studierichting een studieduur tussen de 5 en 12 maanden. De studieprogramma’s zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.