Microsoft SQL Server

Kies één van de programma's

Certificeringsprogramma (7)

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

Bootcamptraject (1) Deze leervorm bestaat uit meerdere bootcamps. Dit zijn verkorte trainingen waarbij zelfstudie wordt gecombineerd met 2 trainingsdagen waarin ook het examen wordt afgenomen. U wordt gedurende het gehele traject begeleid door een mentor. Deze leervorm is geschikt als u meerdere certificaten wilt behalen en alleen de laatste stukjes kennis mist.

Bootcamp (5)

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie via een moderne online leeromgeving en klassikaal leren, waarbij u wordt begeleid door een mentor. Het klassikale gedeelte waarin u ook uw examen maakt, duurt slechts 2 dagen. Deze leervorm is geschikt als u alleen het laatste stukje kennis mist om te kunnen certificeren.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Behaal uw Microsoft SQL Server certificering bij Computrain

Met een cursus Microsoft SQL Server verhoogt u de productiviteit en wendbaarheid van IT-afdelingen. Profiteer van de verbeterde prestaties, beschikbaarheid en beveiliging. Verkrijg diepgaand inzicht met self-service business intelligence (BI).

Iedere klassikale cursus bij Microsoft Gold Learning Partner Computrain is erop gericht dat u na afloop direct met de geleerde kennis en vaardigheden aan de slag kunt in uw dagelijks werk. Tijdens deze cursus wisselt u praktijk en theorie af, waarbij u begeleid wordt door een deskundige docent.


Uitgebreid cursusaanbod Microsoft SQL Server 2008 en 2012

Voor wie de basis van SQL Server 2008 of 2012 wil leren is er de training SQL Fundamentals. Deze training is geschikt voor startende systeembeheerders, databaseontwikkelaars of beginnende programmeurs. Leer relationele databases efficiënt benaderen met queries die in Structured Query Language zijn opgesteld.

Veelgekozen trainingen:


Bootcamp: klassikale training mét zelfstudie

Kunt u minder gemakkelijk langere tijd weg van uw werkplek, maar wilt u toch een SQL Server training volgen en/of MCSA certificeren? Met een bootcamp volgt u een training in een verkorte vorm, waarbij klassikale training en zelfstudie afgewisseld worden. Bovendien wordt u met oefenexamens, e-learning en slagingsgarantie optimaal voorbereid op officiële aflsuitende examens.

Daarnaast biedt Computrain ook cursussen aan in het expertisecentrum. Dit is een combinatie van zelfstudie en een klassikale werkvorm, waarbij u met intensieve begeleiding van een ervaren Microsoft Certified Trainer  in eigen tempo de stof bestudeert. Belangrijk: de trainingen in het expertisecentrum gaan altijd gegarandeerd door.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen