Microsoft Office trainingen en cursussen

Microsoft Office cursus: Productiever en efficiënter werken

Computrain is Microsoft Gold Learning Partner en veruit de grootste Microsoft Trainingsorganisatie in Nederland. In de afgelopen jaren hebben duizenden gebruikers van kantoorautomatisering een Microsoft Office cursus of training gevolgd bij Computrain. Wij zijn niet voor niets de absolute specialist en de grootste opleider in het verzorgen van trainingen en cursussen zoals de cursus Excel, Word, PowerPoint, Access, Outlook of Microsoft Project. Na het volgen van deze trainingen en cursussen zijn gebruikers productiever en werken veel efficiënter. Een must voor iedere gebruiker!


Altijd een passende Microsoft Office cursus op het juiste niveau

Computrain biedt de Microsoft Office trainingen aan op diverse niveaus van basis, advanced tot expert. Daarnaast bieden wij de meeste Office cursussen aan in verschillende versies, zoals cursus Excel 2007 – 2010 of cursus Excel 2013 en maakt u zelf de keuze uit het Nederlandstalige of Engelstalige programma. Het studiemateriaal is zo ontwikkeld dat daarin zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten verwerkt zijn. Er is dus altijd een training die past bij uw leerwensen en uw eigen niveau.

Klassikale training met persoonlijke begeleiding

De Microsoft Office cursussen van Computrain maken u en uw organisatie direct effectiever en efficiënter.  Na een assessment krijgt u een persoonlijk trainingsprogramma aangeboden op het gebied van Word, Excel, Powerpoint en/of Outlook, waarbij u begeleid wordt door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS). De trainingen volgt u klassikaal of in ons studiecentrum. Zo bieden wij u altijd een passende training, op het juiste niveau. Lees meer over het Office Performance Plan.

Met welke Office-versie werkt u?

De Office cursussen worden aangeboden in verschillende versies: combinatie Office 2000-2003 met menu's en werkbalken en combinatie Office 2007-2010-2013 met het lint. Het is niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom geschikt is voor u. Computrain heeft de verschillen voor u op een rij gezet. 

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Studiecentrum

In deze leervorm maakt u in ons studiecentrum in uw eigen tempo en zelfstandig oefeningen voor o.a. WordExcelPowerPoint en Outlook. De instructies worden via (Nederlands- en Engelstalige) geluidsfragmenten en een studieboek gegeven. Er is een gecertificeerde docent aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden.