Masteropleidingen

Computrain en NCOI University, de grootste Masteropleider van werkend Nederland

De Masteropleidingen van IT-opleider Computrain worden uitgevoerd door NCOI University, de grootste businessschool voor werkenden in Nederland. IOp verzoek van velen is inmiddels het pakket van NCOI University flink uitgebreid. Er zijn diverse nieuwe Masteropleidingen en zeer interessante nieuwe korte programma’s op Masterniveau voor IT-professionals geïntroduceerd.

De combinatie van vele keuzemogelijkheden en een grote mate aan flexibiliteit maakt NCOI University bijzonder interessant. NCOI University weet hoge kwaliteit te combineren met zeer acceptabele tarieven. Het zal u dan ook niet verbazen dat veel organisaties er al definitief voor hebben gekozen zich door NCOI University te laten opleiden.


 

Masteropleidingen voor IT-professionals

IT-professionals kunnen de modulaire Masteropleidingen van NCOI University door heel Nederland volgen, 's avonds, overdag of op zaterdag. De flexibele aanpak en zeer ruime studiemogelijkhedenheden maken het complete IT-gerelateerde aanbod van Masteropleidingen uniek in Nederland.

De opleiding Master in Engineering is geschikt voor software developers en software architecten en bestrijkt kennisgebieden als softwarearchitectuur, requirements engineering, testing, doorontwikkeling (evolution) en onderhoud van bestaande software.

De opleiding Master Management & ICT is geschikt voor ICT-adviseurs, -projectleiders en -managers. In twee fases gaat u zeer uitvoerig in op informatiemanagement en projectmanagement alsook de aansluiting tussen bedrijfsdoelen en ICT.

De opleiding Master of Business Information is geschikt voot informatiemanagers, -architects en businessconsultants.Verdiep u in informatiemanagement, demandmanagement, projectmanagement, de aansluiting tussen bedrijfsdoelen en ICT én de consequenties van veranderingen voor uw organisatie.

De opleiding Master Projectmanagement is ontwikkeld voor projectmanagers, programma- en portfoliomanagers. In twee fases analyseert u projecten vanuit bedrijfskundige context en strategische doelen van de organisatie én gaat u dieper in op de bijbehorende veranderiingstrajecten.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.