Masteropleidingen

Computrain en NCOI University, de grootste Masteropleider van werkend Nederland

De Masteropleidingen van IT-opleider Computrain worden uitgevoerd door NCOI University, de grootste businessschool voor werkenden in Nederland. IOp verzoek van velen is inmiddels het pakket van NCOI University flink uitgebreid. Er zijn diverse nieuwe Masteropleidingen en zeer interessante nieuwe korte programma’s op Masterniveau voor IT-professionals ge├»ntroduceerd.

De combinatie van vele keuzemogelijkheden en een grote mate aan flexibiliteit maakt NCOI University bijzonder interessant. NCOI University weet hoge kwaliteit te combineren met zeer acceptabele tarieven. Het zal u dan ook niet verbazen dat veel organisaties er al definitief voor hebben gekozen zich door NCOI University te laten opleiden.


Masteropleidingen voor IT-professionals

IT-professionals kunnen de modulaire Masteropleidingen van NCOI University door heel Nederland volgen, 's avonds, overdag of op zaterdag. De flexibele aanpak en zeer ruime studiemogelijkhedenheden maken het complete IT-gerelateerde aanbod van Masteropleidingen uniek in Nederland.

De opleiding Master Management & ICT is geschikt voor ICT-adviseurs, -projectleiders en -managers. In twee fases gaat u zeer uitvoerig in op informatiemanagement en projectmanagement alsook de aansluiting tussen bedrijfsdoelen en ICT.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Masteropleiding

De Masteropleidingen worden verzorgd door NCOI en duren 2 jaar als u 1 avondbijeenkomst per week of 1 dagbijeenkomst in de 2 weken volgt. De opleidingen bestaan uit verschillende (keuze)modules die u flexibel kunt volgen. U rond de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie.

Masterclass

Een Masterclass van Computrain draait altijd om een bepaald thema, bijvoorbeeld IT Governance of Cloud Computing en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Een Masterclass kan mogelijk vrijstelling opleveren in een volledige Masteropleiding van NCOI.