MBO-opleidingen

Compu’Train en het MBO College van NCOI

Onder verantwoordelijkheid van het MBO College van NCOI Opleidingsgroep verzorgt Compu’Train praktijk­gerichte en erkende opleidingen op alle MBO-niveaus voor werkende IT-professionals. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor korte MBO-opleidingen, die precies passen bij uw eigen opleidingsvraag. Het mooie van deze aanpak is dat u met het afronden van zo’n opleiding niet alleen een zeer gewaardeerd diploma op zak heeft, maar dat u met dat diploma ook altijd kunt doorstromen naar een van de volledige MBO-opleidingen van NCOI. Zo bieden Compu’Train en het MBO College van NCOI antwoord­ op elke opleidingsvraag, met een uniek aanbod en een werkwijze die precies aansluit bij uw behoeften.


IT-professionals met erkend MBO-diploma

IT-opleider Compu'Train bezit veel kwaliteitserkenningen voor het opleidings- en trainingsaanbod. Daarmee bent u verzekerd van actueel studiemateriaal, deskundige en ervaren docenten en een professionele en flexibele studieomgeving. U kunt de MBO-opleidingen van het MBO College namelijk door heel Nederland volgen, in de avond, overdag of op zaterdag.

Onder verantwoordelijkheid van het MBO College van NCOI Opleidingsgroep biedt Compu'Train diverse MBO IT-opleidingen aan op het gebied van o.a. Microsoft ICT-beheer, Microsoft Office, DTP, Windows development, SharePoint en web development. Deze korte MBO IT-opleidingen kunt u vervolgens inbrengen in een volledige MBO-opleiding van NCOI op het vlak van ICT.

EVC

Heeft u door werkervaring kennis en vaardigheden op MBO-niveau opgedaan, maar kunt u dat niet aantonen met diploma's? Dan kunt u met een EVC-procedure in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vrijstelling voor onderdelen van uw MBO IT-opleiding. Lees meer over de werkwijze van een EVC-procedure.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

MBO

Deze opleidingen worden verzorgd door het MBO College van NCOI en hebben afhankelijk van de studierichting een studieduur tussen de 5 en 12 maanden. De studieprogramma’s zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.