Nieuws en Actualiteiten van Computrain

Computrain volgt de ontwikkelingen binnen de IT en dan vooral op het gebied van gebruik, beheer, development en Business IT op de voet. Het nieuws dat wij op deze pagina voor u verzamelen delen wij graag met u via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Wilt u het laatste nieuws binnen uw vakgebied ook graag per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Global AWS Summit 2016 groot succes!

Op 24 mei vond de Global AWS Summit plaats in Nieuwegein. De Nederlandse AWS Summit is onderdeel van een reeks AWS Summits, die wereldwijd op meer dan 30 locaties worden georganiseerd.

Lees meer

Thema's: Alle berichten

Senior scholing op het Java Spring Framework

​Begin dit jaar voerde Computrain een maatwerkproject uit bij zakelijke en technologische dienstverlener CGI. 12 Java Developers werden getraind op Java’s Spring Framework. Wij spraken kort met Jacques Lijmbach, als director consulting services verantwoordelijk voor dit opleidingstraject. “Leren is bij CGI een ongoing proces waar wij bovenop zitten.”

Lees meer

Thema's: Update

Wat is in vredesnaam DevOps?

DevOps is ingrijpend, maar ook noodzakelijk. Wat is DevOps? En waarom is het hot? In gesprek met Laurens Gunneweg, Business Operations Manager van de DevOps Agile Skills Association (DASA). 

Lees meer

Thema's: Update

SQL Server 2016 stelt nieuwe deskundigheidseisen aan IT-professionals

Dit voorjaar heeft ons weer een nieuwe versie van Microsoft’s succesvolle dataplatform: SQL Server 2016 gebracht. Deze zit opnieuw vol met nieuwe features. Zelfs als uw huidige ­versie volledig voldoet, zijn ze de moeite waard om te bekijken. Al was het alleen maar omdat ­security veel aandacht krijgt. Maar dat is zeker niet alles…

Lees meer

Thema's: Update

De veranderende rol van de Projectmanager

PRINCE2 AgileVrijwel alle bedrijven en organisaties in Nederland waar IT een grote rol speelt, zijn aan het nadenken over de transitie naar een meer agile organisatie. Zo kunnen ze sneller inspelen op veranderingen in de markt en op technologie. Dit is de ‘sign of times’. Wat betekent dit voor de eisen die aan projectmanagers worden gesteld?

Lees meer

Thema's: Update

Goede voorbereiding op nieuwe baan

Excel is wereldwijd het meest gebruikte spreadsheetprogramma en is voor financials een handig hulpmiddel om inzicht te krijgen in complexe cijfers. Vishnu Laigsingh, adviseur bij ING, volgde deze tweedaagse training Excel voor Financials in februari van dit jaar bij Computrain.

Lees meer

Thema's: Update

Iedereen vist in de kleine vijver met toptalenten

De enorme technologische en businessinnovaties hebben een impact op de IT-arbeidsmarkt en vooral op de toekomstige vraag naar arbeid en competenties. Er ontstaan veel mogelijkheden, maar het vraagt ook verdere professionalisering van de medewerkers.  

Lees meer

Thema's: Update

Fasttrack Windows 10 Specialist (70-697)

Wilt u snel een Windows 10 Specialist-certificering behalen? Voor IT-professionals die al ervaring hebben met Windows 7/8.1, hebben we een speciale cursus samengesteld. Deze cursus is gebaseerd op de officiële Microsoft-cursussen 20697-1 en 20697-2. We behandelen de stof in vijf dagen in plaats van in tien dagen. 

Lees meer

Thema's: Update

Wie wordt de beste IT-Pro en Developer van de wereld?

Computrain gaat ook dit voorjaar weer op zoek naar de beste Nederlandse IT-Pro en Developer tijdens de LLPA Battle. Deelnemers kunnen dit jaar tot en met 30 juni meedoen via computrain.nl/llpabattle. De LLPA Battle bestaat uit twintig vragen en de IT-Pro en Developer met de meeste juiste antwoorden in de snelste tijd zijn de beste van Nederland.  Lees meer

Thema's: Update

Training ITIL® Practitioner nu beschikbaar bij Computrain

Het ITIL®-framework is onlangs uitgebreid met de ITIL® Practitioner-certificering. Deze certificering bevindt zich op het niveau van de ITIL® Lifecycle- en Capabilitymodules. Maar wat als u een verdieping zoekt op het gebied van ITIL®, maar niet specifiek binnen een van de genoemde clusters? Hier komt de nieuwe training ITIL® Practitioner in beeld. 

Lees meer

Thema's: Update

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 
Terug naar boven