Nieuws en Actualiteiten van Computrain

In deze sectie vindt u nieuwsitems over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op Computrain, onze trainingen en evenementen.

Update dag 2 van Ron Sijm op TechEd 2014

Dinsdagavond eindigde met erg geslaagde country drinks. Eerst bij de Nederlandse afvaardiging, die bestond uit wel 100 man, en daarna volgde the rest of the world. Lees meer

Thema's: Alle berichten

Microsoft TechEd 2014 in Barcelona: verslag van Ron Sijm

Ron Sijm is tijdens Computrains Battle for TechEd naar voren gekomen als beste developer van Nederland. Voor Computrain doet hij verslag over zijn ervaringen. Lees meer

Thema's: Alle berichten

Microsoft TechEd 2014: winnaars Computrains Battle for TechEd doen verslag

Op dinsdag 28 oktober gaat TechEd 2014 van start in Barcelona. Dit meest vooraanstaande Microsoft-event voor IT-professionals en developers duurt tot en met vrijdag 31 oktober.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Sterke stijging van de vraag naar programmeurs

Het derde kwartaal van 2014 laat ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2013 een groei van 14 procent zien in de vacatures voor met name Java- en PHP-programmeurs. Het aantal vacatures voor PHP-programmeurs in Noord-Brabant is zelfs bijna verdubbeld. Dit blijkt uit cijfers van iSense ICT Professionals en Jobfeed.

Lees meer

Thema's: Computrain

Win een gratis Citrix-training en examenvoucher bij Computrain!

Wilt u kans maken op een Citrix-training naar keuze? Meld u dan nog voor 31 oktober 2014 aan!
In samenwerking met Citrix verloot Computrain een volledig gratis Citrix-training plus een gratis examenvoucher. Het enige dat u dus hoeft te doen, is aanmelden*.
Lees meer

Thema's: Alle berichten

Ondersteuning Windows Server 2003 stopt na 14 juli 2015

Microsoft stopt na 14 juli 2015 met het uitbrengen van patches voor Windows Server 2003. Ook al lijkt deze datum nog ver weg, bedrijven doen er goed aan te inventariseren welke systemen nog op Windows Server 2003 draaien en een goede risicoanalyse te maken van de situatie na 14 juli 2015.

Lees meer

Thema's: Netwerk- en Systeembeheer, Computrain

Computrain wint prestigieuze LLPA-award!

Van 18 tot en met 20 september vond in Dubrovnik in Kroatië de jaarlijkse conferentie plaats van de LLPA, de Leading Learning Partners Association. Deze organisatie wordt gevormd door de belangrijkste IT-opleiders uit 25 landen in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). De LLPA  is daarmee het grootste samenwerkingsnetwerk van opleiders die zich bezighouden met de kennis en vaardigheden voor IT-experts en andere partijen voor wie IT een cruciale rol speelt. Op de conferentie waren Microsoft, Oracle en ITpreneurs aanwezig, die belangrijke samenwerkingspartners zijn voor de LLPA en die opleiden en certificeren hoog in het vaandel hebben staan.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen

U heeft 40 procent meer opleidingsbudget door Sectorplan ICT!

Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT (CA-ICT) heeft tot doel de employability van de sector en de werknemers in de IT-sector te verbeteren en daarmee de concurrentiekracht van Nederland te vergroten. CA-ICT doet dit door het stimuleren van werkgelegenheidsprojecten, bedrijfsopleidingen, omscholing en herplaatsing. Financiering gebeurt door middel van subsidies en vanuit eigen middelen. CA-ICT heeft namens de sociale partners een sectorplan ingediend, dat is goedgekeurd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 
Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Microsoft kondigt electives aan voor MCSA Windows Server 2012 en MCSA SQL Server 2012

Op 15 september 2014 heeft Microsoft Learning electives geïntroduceerd voor de Windows Server 2012 en SQL Server 2012 MCSA certificeringen. Deze electives geven meer flexibiliteit in de keuze van het juiste certificeringspad voor u en uw organisatie. In elk certificeringstraject zullen twee examens verplicht blijven. Als derde examen kunt u kiezen voor één van de vier beschikbare examens.

Lees meer

Thema's: Netwerk- en Systeembeheer

TechEd: Microsoft-trends die de IT-business vormgeven

Van 28 tot en met 31 oktober vindt in Barcelona het Microsoft-event TechEd Europe 2014 plaats. TechEd is een jaarlijks terugkerend event voor Microsoft Professionals en Developers. De vierdaagse conferentie omvat presentaties, whiteboard-sessies en skills labs, die stuk voor stuk betrekking hebben op de actuele stand van zaken en trends die in de toekomst een rol zullen gaan spelen voor uzelf en uw organisatie. 

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >