Nieuws en Actualiteiten van Computrain

In deze sectie vindt u nieuwsitems over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op Computrain, onze trainingen en evenementen.

U heeft 40 procent meer opleidingsbudget door Sectorplan ICT!

Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT (CA-ICT) heeft tot doel de employability van de sector en de werknemers in de IT-sector te verbeteren en daarmee de concurrentiekracht van Nederland te vergroten. CA-ICT doet dit door het stimuleren van werkgelegenheidsprojecten, bedrijfsopleidingen, omscholing en herplaatsing. Financiering gebeurt door middel van subsidies en vanuit eigen middelen. CA-ICT heeft namens de sociale partners een sectorplan ingediend, dat is goedgekeurd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 
Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Red Hat Enterprise Linux OpenStack 5, het betrouwbare cloudplatform

Overstappen naar een veilige publieke of private OpenStack cloud is alleen mogelijk door een succesvolle implementatie van het onderliggende Linux-platform. Als uw organisatie overweegt een OpenStack cloud te bouwen, dient u zich dus niet alleen te verdiepen in welke OpenStack-oplossing u kiest, maar ook in de vraag op welk Linux-platform dit zou moeten worden gebaseerd.

Lees meer

Thema's: Netwerk- en Systeembeheer, Cloud Computing en Virtualisatie

Gratis Azure Technical Bootcamps voor werknemers van Microsoft Partners

Samen met Microsoft organiseert Computrain de komende maanden Azure Technical Bootcamps. Deze bootcamps zijn speciaal bedoeld voor medewerkers van Microsoft Partners en worden u kosteloos aangeboden. 

Lees meer

Thema's: Alle berichten

Ron Sijm, beste Developer van Nederland kijkt terug op TechEd 2014 in Barcelona

Inmiddels is TechEd 2014 weer voorbij. De nummers 1 en 2 van Computrains Battle for TechEd, Sander Berkouwer en Ron Sijm, zijn aanwezig geweest bij hét Europese Microsoft-evenement voor IT Professionals en Developers. Hun verslagen zijn te lezen op onze site. Inmiddels is Sander alweer onderweg naar Redmond voor nog een weekje Microsoft. Aan Ron Sijm stelden we bij terugkomst nog enkele vragen over het evenement.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Laatste dag Ron Sijm op TechEd 2014

Ook de laatste dag van TechEd was erg leuk. Vandaag stonden er vooral andere sessies op het programma dan core .NET development. Ik ben naar de volgende sessies geweest:

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Dag 3 van Ron Sijm op TechEd

Ook vandaag was een erg leuke dag. Van mijn vooraf gemaakte schema wijk ik steeds meer af, omdat toen ik dat maakte nog niet alle sessies bekend waren. Ook vond ik sommige sessies van sprekers zo goed, dat ik ook naar hun andere sessies ben gegaan.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Update dag 2 van Ron Sijm op TechEd 2014

Dinsdagavond eindigde met erg geslaagde country drinks. Eerst bij de Nederlandse afvaardiging, die bestond uit wel 100 man, en daarna volgde the rest of the world. Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Microsoft TechEd 2014 in Barcelona: verslag van Ron Sijm

Ron Sijm is tijdens Computrains Battle for TechEd naar voren gekomen als beste developer van Nederland. Voor Computrain doet hij verslag over zijn ervaringen. Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Microsoft TechEd 2014: winnaars Computrains Battle for TechEd doen verslag

Op dinsdag 28 oktober gaat TechEd 2014 van start in Barcelona. Dit meest vooraanstaande Microsoft-event voor IT-professionals en developers duurt tot en met vrijdag 31 oktober.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Sterke stijging van de vraag naar programmeurs

Het derde kwartaal van 2014 laat ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2013 een groei van 14 procent zien in de vacatures voor met name Java- en PHP-programmeurs. Het aantal vacatures voor PHP-programmeurs in Noord-Brabant is zelfs bijna verdubbeld. Dit blijkt uit cijfers van iSense ICT Professionals en Jobfeed.

Lees meer

Thema's: Computrain

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >