Nieuws en Actualiteiten van Computrain

Computrain volgt de ontwikkelingen binnen de IT en dan vooral op het gebied van gebruik, beheer, development en Business IT op de voet. Het nieuws dat wij op deze pagina voor u verzamelen delen wij graag met u via twitter, facebook en LinkedIn.

Wilt u het laatste nieuws binnen uw vakgebied ook graag per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Microsoft Windows Server 2016 krijgt Nano Servers

Halverwege 2016 brengt Microsoft Windows Server 2016 uit. Zoals gebruikelijk wordt er momenteel al uitgebreid getest aan de hand van verschillende Technical Previews. Wat kunnen we voor verbeteringen verwachten in Windows Server 2016 ten opzichte van Windows Server 2012 R2?

Lees meer

Thema's: Update

Universal App-strategie van Microsoft doet vraag naar developers stijgen

Bij Windows 10 zullen de meeste gebruikers en bedrijven al snel denken aan Windows 10 als voor de pc’s en laptops. Windows 10 is echter beschikbaar voor veel meer platformen, zoals mobiel, Xbox, IoT devices & Hololens. Voor al deze platformen geldt dat de basis (core) altijd Windows 10 is. Deze Windows Core omvat dezelfde source en kernel, file I/O stack en app-model. Verder is er voor de UI (User Interface) één XAML en HTML framework. Lees meer

Thema's: Update

Uitbreiding ITIL framework met ITIL Practitioner

Iedereen die verdieping zoekt van de ITIL Foundation kan vanaf april de training ITIL Practitioner bij ons volgen. Deze nieuwe training biedt nieuwe handvatten voor het gebruik van ITIL, ook als u geen procesverantwoordelijke of -inrichter bent. Een mooie aanvulling dus op onze bestaande ITIL Service Lifecycle- en Capabilitymodules. Binnen het ITIL-puntensysteem voor het ITIL-expertniveau is deze nieuwe practitioner goed voor 3 punten, evenveel als een Service Lifecycle-module. Wilt u zich verder verdiepen in ITIL, dan kunt u direct een van deze modules volgen of eerst de practitioner.

Lees meer

Thema's: Update

“De cloud biedt een geweldige kans om te spelen, fouten te maken, te leren en te innoveren.”

Computrain werkt samen met alle belangrijke vendoren in Nederland. Hierdoor zijn onze trainingen altijd up-to-date. Hoe kijken onze partners naar actuele thema’s in IT? Isabel Moll-Kranenburg van Microsoft is aan het woord.

Lees meer

Thema's: Update

Flexibel en efficiënt certificeren tijdens Microsoft Exam Camp 2016

De ontwikkelingen binnen de IT volgen elkaar in rap tempo op. Volledig up-to-date blijven, kost u dan ook veel tijd en is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse werk als IT-professional. Computrain heeft daarom in samenwerking met Microsoft in december 2015 voor de eerste keer het Microsoft Exam Camp georganiseerd. 

Lees meer

Thema's: Update

Computrain Connected geheel vernieuwd

Online leren wordt steeds populairder. De meeste mensen geven echter nog steeds de voorkeur aan een klassikale training onder begeleiding van een docent. Het geheel vernieuwde Computrain Connected biedt u het beste van beide werelden. 

Lees meer

Thema's: Update

Nieuw curriculum Red Hat OpenStack-trainingen

Kennis en ervaring in OpenStack® is hot. Tijd dus om uzelf te trainen en te certificeren in Red Hat OpenStack. Dat kan nu nog beter bij Computrain. Als dé trainingspartner van Red Hat hebben wij namelijk een nieuw curriculum OpenStack-trainingen. Onze Red Hat OpenStack-trainingen zijn zeer
praktijkgericht. Juist omdat u alle ontwikkelvaardigheden direct oefent op de Red Hat-producten, doet u praktijkervaring op die u prima van pas komt in uw werk.

Lees meer

Thema's: Update

“Door de Excel-training werken de medewerkers sneller en durven zij meer formules te maken"

Computrain leidt jaarlijks 20.000 cursisten op. We ontwikkelen precies die kennis en competenties
die de klant nodig heeft om IT optimaal te kunnen benutten in het werk. Wat zijn de ervaringen van UWV Alkmaar?

Lees meer

Thema's: Update

MOC On Demand – Leren wanneer en hoe het u uitkomt

Als IT Pro of Developer bent u nooit uitgeleerd, want u wilt bijblijven in de snel veranderende IT-wereld. Heeft u weinig tijd? Dan heeft Computrain de oplossing voor u. Samen met Microsoft bieden we Microsoft Official Courses On Demand aan. Daarmee leert u in uw eigen tempo, wanneer en hoe het u het beste uitkomt.

Lees meer

Thema's: Update

Globalisering vraagt om professionalisering beheerders informatievoorziening

De laatste jaren zien we een enorme toename in technologische mogelijkheden en connectiviteit. Deze nieuwe technologische ontwikkelingen bieden veel mogelijkheden voor organisaties, maar vragen ook om verdere professionalisering van alle betrokkenen rondom het beheer, onderhoud, gebruik en de vernieuwing van informatievoorzieningen, en dan vooral van diegenen die als intermediair optreden tussen de gebruiker en de beheerorganisatie(s).

Lees meer

Thema's: Update

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 
Terug naar boven