Nieuws en Actualiteiten van Computrain

Computrain volgt de ontwikkelingen binnen de IT en dan vooral op het gebied van gebruik, beheer, development en Business IT op de voet. Het nieuws dat wij op deze pagina voor u verzamelen delen wij graag met u via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Wilt u het laatste nieuws binnen uw vakgebied ook graag per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Computrain geselecteerd als Amazon Web Services Training Partner in Nederland

De cloud-adoptie gaat snel. Meer en meer verplaatsen ook grote bedrijven applicaties vanuit hun eigen datacenters naar de cloud. Als IT-opleider moeten we dus een zo compleet mogelijk cloud-portfolio hebben. Daarom bieden we al jaren een ruime selectie van Microsoft Cloudtrainingen en vendor-neutrale cloudtrainingen aan. Ook Amazon Web Services (AWS) is een grote cloud-aanbieder aan het worden en de vraag naar Amazon Cloudtrainingen groeit. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, is Computrain door AWS geselecteerd als officiële AWS Training Partner in Nederland.

Lees meer

Thema's: Alle berichten

Computrain breidt aanbod MOC On Demand uit met versies Plus en Premium

Spreekt MOC On Demand u aan, maar wilt u daarnaast contact met een Microsoft Certified Trainer en met medecursisten op de speciaal daarvoor ingerichte praktijkdagen? Kies dan voor MOC On-Demand Plus of MOC On-Demand Premium. In beide varianten krijgt u tijdens uw studie persoonlijke begeleiding van een mentor, volgt u twee tot vijf praktijkdagen en ontvangt u een Measure-up Practice Test. Bij MOC On-Demand Premium krijgt u zelfs een 100%-slagingsgarantie!

Lees meer

Thema's: Microsoft, Update

Breng Microsoft Azure naar je eigen datacenter met Microsoft Azure Stack

Microsoft lanceert later dit jaar Microsoft Azure Stack I. Dit is een nieuw hybride cloudplatform waarmee u vanuit uw eigen datacenter Azure services kunt leveren. Daarbij houdt u de kracht van cloud services, maar ook de controle over het datacenter. Later dit jaar is Microsoft Azure Stack algemeen beschikbaar en bieden we hier ook trainingen voor aan.

Lees meer

Thema's: Update

Interview Roderick Schoon - Delta-N

De mogelijkheden die cloud biedt op het gebied van IT zijn enorm. Dit geldt voor verschillende rollen in het IT-proces en zeker ook voor developers. Dit merkt Delta-N, Cloud-technologiespecialist, ook bij hun klanten. Roderick Schoon, Manager Software Development, licht toe.

Lees meer

Thema's: Update

Computrain organiseert voor de derde keer LLPA Battle

Computrain gaat ook dit voorjaar weer op zoek naar de beste Nederlandse IT-Pro en Developer tijdens de
LLPA Battle. 

Lees meer

Thema's: Alle berichten

Exclusief bij Computrain: officiële Salesforce Sales Cloud trainingen in het Nederlands

Computrain heeft haar aanbod op het gebied van Salesforce uitgebreid met twee nieuwe cloud-trainingen: Salesforce Sales Cloud training for Sales Reps (SLS101) en Salesforce Sales Cloud training for Sales Managers (SLS201). 

Lees meer

Thema's: Beheer, Update

Computrain organiseert focusgroepen

In januari organiseerde Computrain verschillende focusgroepen. In groepen van ongeveer tien deelnemers spraken cursisten met elkaar over hun ervaringen met Computrain: Welk gevoel roept het merk op? Hoe zoeken zij naar een training? Wat vinden ze goed aan onze dienstverlening en aanbod en wat zien ze graag anders? De externe merkstrateeg Alex van der Weide, leidde de gesprekken. 

Lees meer

Thema's: Computrain, Update

De visie van ....

Computrain werkt samen met alle belangrijke vendoren in Nederland. Hierdoor zijn onze trainingen altijd up-to-date. Hoe kijken onze partners naar actuele thema’s in IT? In deze editie komt Erik Geensen, Business Manager Cloud & Virtualisation bij Red Hat Benelux, aan het woord. Red Hat is de grootste onderneming die zich uitsluitend bezighoudt met open source software.

Lees meer

Thema's: Beheer, Update

Software ‘in sync’ voor creatieve gebruikers van Adobe Creative Cloud

Hoe lang duurt het nog voordat we allemaal IT gebruiken in de cloud? Microsoft biedt Office 365 natuurlijk aan en ook Salesforce biedt haar programma’s aan in de cloud. Adobe doet het – als creatief bedrijf – net even anders dan de rest. Hun cloud heet de Creative Cloud. Maar is die cloud wel zo anders? Wat kun je ermee als gebruiker? 

Lees meer

Thema's: Microsoft Office, Adobe Creative Cloud, Update

Microsoft Azure biedt ontwikkelaars veel voordelen

Microsoft zet hoog in op de ontwikkeling van cloud-oplossingen. Als ontwikkelaar kun je met speels gemak een nieuwe server de lucht in brengen. Microsoft Azure biedt mogelijkheden voor SQL Server, webapplicaties, virtuele machines, Team Foundation Server en nog veel meer. 

Lees meer

Thema's: Development, Microsoft, Update

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 
Terug naar boven