Nieuws en actualiteiten van Computrain

Computrain volgt de ontwikkelingen binnen de IT en dan vooral op het gebied van gebruik, beheer, development en Business IT op de voet. Het nieuws dat wij op deze pagina voor u verzamelen delen wij graag met u via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Wilt u het laatste nieuws binnen uw vakgebied ook graag per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

IT’er OP MAAT

Veel IT-vacatures staan tegenwoordig lang open. Zo lang dat dit bedrijven remt in hun groei. Heeft u daar ook mee te maken? Dan is de nieuwe, unieke dienst IT‘er OP MAAT van Computrain iets voor u. Wij werven en selecteren de IT-professionals niet alleen voor u, maar zorgen er ook voor dat zij de voor uw bedrijf relevante competenties verder ontwikkelen.

Lees meer

Thema's: Computrain

WPC 2016 in Toronto – Digital Transformation: de aankondigingen

Vorige week vond in Toronto, Canada, de Microsoft WorldWide Partner Conference (WPC) plaats. Voor het eerst sinds jaren was WPC, met 20.000 deelnemers, volledig uitverkocht. Daarin speelt de locatie een belangrijke rol – Toronto is een prachtige en dynamische stad – maar veel meer nog blijkt hieruit de betrokkenheid van het partner-ecosysteem bij de strategie van Microsoft en de kansen die er in de markt liggen. Ook Computrain was aanwezig en kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

Digital Transformation is de toekomst

Digital Transformation is het sleutelwoord tijdens deze Microsoft Worldwide Partnerconference (WPC). De keynote van Satya Nadella draaide er volledig om. Over een aantal jaren is elk bedrijf, groot en klein, een digitale onderneming en is alles in de wereld met elkaar verbonden.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain

WPC 2016 in Toronto is van start gegaan

Op zondag 10 juli is de jaarlijkse Microsoft Worldwide Partnerconference (WPC) van start gegaan. Dit jaar vindt de conference van 10-14 juli plaats in Toronto. Wij zijn er trots op dat we hier als Computrain weer bij zijn. Dit jaar is Nederland goed vertegenwoordigd: 447 partners en 82 Microsoft-medewerkers zorgen ervoor dat Nederland in de top 5 van grote delegaties zit. Computrain sponsort dit jaar net als vorig jaar, samen met DLL, de oranje shirts voor deze groep.

Lees meer

Thema's: Alle berichten

Winnaars Nederlandse voorrondes LLPA Battle bekend!

Na een spannende strijd zijn de winnaars van de Nederlandse voorrondes van de LLPA Battle bekend: Robbie Lange van TenneT TSO is de beste IT Pro en Paul Hooijenga van Sanoma de beste Developer. Van harte gefeliciteerd! Robbie en Paul winnen een Microsoft Band 2 en een 5-daagse MOC-cursus. Daarnaast komen zij in september namens Nederland uit in de internationale finale van de LLPA Battle. De winnaars daarvan winnen een reis naar Microsoft Ignite 2017 in de US.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Computrain, Development

“Door zijn diepgaande kennis van het Framework wist de trainer in te spelen op de praktische vragen van de individuele ontwikkelaar.” - Jacques Lijmbach, CGI

​Begin dit jaar voerde Computrain een maatwerkproject uit bij zakelijke en technologische dienstverlener CGI. 12 Java Developers werden getraind op Java’s Spring Framework. Wij spraken kort met Jacques Lijmbach, als director consulting services verantwoordelijk voor dit opleidingstraject. “Leren is bij CGI een ongoing proces waar wij bovenop zitten.”

Lees meer

Thema's: Update

Wat is in vredesnaam DevOps?

DevOps is ingrijpend, maar ook noodzakelijk. Wat is DevOps? En waarom is het hot? In gesprek met Laurens Gunneweg, Business Operations Manager van de DevOps Agile Skills Association (DASA). 

Lees meer

Thema's: Update

SQL Server 2016 stelt nieuwe deskundigheidseisen aan IT-professionals

Dit voorjaar heeft ons weer een nieuwe versie van Microsoft’s succesvolle dataplatform: SQL Server 2016 gebracht. Deze zit opnieuw vol met nieuwe features. Zelfs als uw huidige ­versie volledig voldoet, zijn ze de moeite waard om te bekijken. Al was het alleen maar omdat ­security veel aandacht krijgt. Maar dat is zeker niet alles…

Lees meer

Thema's: Update

De veranderende rol van de Projectmanager

PRINCE2 AgileVrijwel alle bedrijven en organisaties in Nederland waar IT een grote rol speelt, zijn aan het nadenken over de transitie naar een meer agile organisatie. Zo kunnen ze sneller inspelen op veranderingen in de markt en op technologie. Dit is de ‘sign of times’. Wat betekent dit voor de eisen die aan projectmanagers worden gesteld?

Lees meer

Thema's: Update

"In mijn nieuwe functie krijg ik te maken met zaken die handigheid met Excel vereisen."

Excel is wereldwijd het meest gebruikte spreadsheetprogramma en is voor financials een handig hulpmiddel om inzicht te krijgen in complexe cijfers. Vishnu Laigsingh, adviseur bij ING, volgde deze tweedaagse training Excel voor Financials in februari van dit jaar bij Computrain.

Lees meer

Thema's: Update

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 
Terug naar boven