Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de praktijk

Verbeter jouw governance, risk en compliance

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Imagoschade of boetes wegens het niet naleven van de Privacywet/AVG en andere wetgevingen die mogelijk komen zoals e-Privacy, wil iedereen voorkomen. Met een goede Governance, Risk en Compliance (GRC) zet je hierin een grote stap. GRC verwijst naar een gecoördineerde strategie omtrent zaken als bestuur, risico’s en voldoen aan wet- en regelgeving. Tijdens deze Masterclass krijg je goed inzicht in bedrijfsprocessen en hoe je efficiënt bedrijfsdoelen behaalt met het oog op wet- en regelgeving en risico’s. Je leert om hier deskundig advies over te geven, waarbij efficiency een belangrijk speerpunt is.

Voor wie

 • Chief Financial Officer (CFO)
 • Chief Privacy Officer (CPO)
 • Professional verantwoordelijk voor AVG, certificering en kwaliteit
 • Privacy-expert met certificering CIPP/E, CIPM of CIPT
 • Certified Information Security Professional: CISSP, CISM, CISO, Information Security Officer, Certified Implementor ISO 27001, informatiemanager, IT-manager
 • Auditor of manager: CISA, Certified Auditor ISO 27001
 • Kwaliteitsmanager, KAM, risk manager
 • Consultant met bovenstaande certificeringen

Voorkennis

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Aanpak

De Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de Praktijk is een college. In korte tijd krijg je veel informatie via een presentatie. Ook kun je enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

Veel organisaties zoeken naar een manier om goed zicht te hebben op hun bedrijfsprocessen en werkwijzen. Maar hoe houd je permanent de controle? Als professional wil je zo efficiënt en makkelijk mogelijk tot een structurele oplossing te komen. Tevens ben je verantwoordelijke voor aantoonbare procesborging, omgekeerde bewijslast, up-to-date digitaal dossier en streef je naar continue kwaliteitsverbetering. Ook de betrokkenheid van de hele organisatie is essentieel voor succes waarbij de directie met een druk op de knop wil kunnen zien dat alles onder controle is. We helpen je op weg tijdens onze Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de Praktijk. Je leert hoe je van deze “Challenge” een “Masterpiece” maakt.

Studiemateriaal

Je ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • Huidige stand van zaken
 • Bedrijfsaansprakelijkheid: CEO vs. consultant en hoe realiseer je draagvlak
 • Privacy, GRC, kwaliteitsverbetering, certificering en efficiency made easy
 • AVG en certificering hotter than hot en essentieel voor je business

Officieel certificaat

Na afloop van de Masterclass ontvang je het deelnamecertificaat ‘Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de Praktijk’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Data en plaatsen

Deze training duurt 0.5 dag.

De training wordt verzorgd in de regio !!GEEN GEGEVENS!!.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 200,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de praktijk

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland