Training VMware vSphere: Fast Track

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

VMware

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Wilt u de meest recente versie van VMware vSphere® leren installeren, configureren en beheren? Dan is deze versnelde, intensieve training de juiste keuze voor u. Tijdens deze training krijgt u informatie over VMware vSphere: Install, Configure, Manage met advanced taken en leert u de vaardigheden voor het configureren van hoog beschikbare en schaalbare virtuele infrastructuren. Deze training is gebaseerd op VMware ESXi™ en VMware vCenter Server™.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren system administrators en system integrators die bereid zijn om hard te werken voor het behalen van maximale vSphere-vaardigheden in minimale tijd (zo kort mogelijk weg van het dagelijks werk).

Voorkennis

 • System administration experience on Microsoft Windows or Linux operating systems
 • Understanding of concepts presented in the VMware Data Center Virtualization Fundamentals course or VCA-DCV certification

Aanpak van de training

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, maakt u kennis met de mogelijkheden van VMware vSphere, bestaande uit VMware ESX/ESXi en VMware vCenter Server.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiële VMware-studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de eisen van deze training. De training wordt gegeven in het Nederlands met Engelstalig studiemateriaal. Tijdens de training staat een trainingsinfrastructuur tot uw beschikking met enterprise-level serverhardware gekoppeld aan een Fibre Channel SAN/iSCSI Storage SAN/NFS.

Vervolgmogelijkheden

Inhoud

Inhoud

Deze uitgebreide training bestaat uit de volgende onderwerpen:

 • Course Introduction
 • Software-Defined Data Center
 • Creating Virtual Machines
 • VMware vCenter Server
 • Troubleshooting vSphere
 • Configuring and Managing Virtual Networks
 • Configuring and Managing Virtual Storage
 • Virtual Machine Management
 • Resource Management and Monitoring
 • vSphere HA and vSphere FT
 • Host Scalability with vSphere DRS
 • vSphere Update Manager and Host Maintenance

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘VMware vSphere: Fast Track’. Deze training kwalificeert u voor de certificering VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization (VCP6‑DCV). U kunt zich apart inschrijven voor dit examen. Kijk voor meer informatie op Examens.

Planning

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

VMware vSphere: Fast Track

Maandag 3 september 2018

Variant: Dag Locatie: Utrecht

Maandag 3 december 2018

Variant: Dag Locatie: Utrecht
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 2.307,50
Trainingsmateriaal € 2.500,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 5.080,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

VMware vSphere: Fast Track

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

VMware

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren