Training TOGAF® 9 Training Course: Level 2 Certified

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

Architectuur en Cloud

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

TOGAF® is uitgegroeid tot het enterprise-architectuurframework voor het verbeteren van de organisatie-effectiviteit en -efficiëntie. TOGAF® biedt een eenduidig werkkader voor enterprise-architecten voor het opzetten en uitvoeren van een beleid rondom een perfect aansluitende applicatiearchitectuur.

Officieel erkend

The Computrain training TOGAF® 9 Level 2 Certified is an Accredited TOGAF® Training Course and complies with the accreditation requirements for The Open Group TOGAF® Certification for People program (www.opengroup.org/togaf/). The Open Group Certification logo is a trademark, TOGAF® and TOGAF® 9.1 are registered trademarks of The Open Group in the United States and other countries.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die zich bezighoudt met beheer en exploitatie van de IT-infrastructuur en het leveren van IT-services, zoals IT-medewerkers en -managers, maar ook applicatie-, project-, proces- en businessmanagers die direct betrokken zijn bij de IT. Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training; praktijkervaring en motivatie zijn net zo belangrijk.

Aanpak van de training

Computrain is een van de grootste trainingsorganisaties op het gebied van erkende proces- en projectmanagementtrainingen. Door de jarenlange ervaring en de persoonlijke aandacht van zeer ervaren trainers uit de praktijk volgt u bij Computrain gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande TOGAF®-training. Deze klassikale training is erg praktijkgericht opgezet, zodat u de koppeling met uw praktijksituatie eenvoudig kunt maken.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele en geaccrediteerde studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen en handvatten biedt voor het toepassen van TOGAF® binnen uw eigen werkomgeving.

Online leeromgeving

U beschikt over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Inhoud

Inhoud

 • How to Apply the ADM Phases in Development of an Enterprise Architecture
 • How to Apply Architecture Governance in Development of an Enterprise Architecture
 • How to Apply the TOGAF® Architecture Content Framework
 • How to Apply the Concept of Building Blocks
 • How to Apply the Stakeholder Management Technique
 • How to Apply the TOGAF® Content Metamodel
 • How to Apply TOGAF® Recommended Techniques When Developing an Enterprise Architecture
 • The TOGAF® Technical Reference Model and How to Customize It to Meet an Organization’s Needs
 • The Integrated Information Infrastructure Reference Model
 • The Content of the Key Deliverables of the ADM Cycle
 • How an Enterprise Architecture Can Be Partitioned to Meet the Specific Needs of an Organization
 • The Purpose of the Architecture Repository
 • How to Apply Iteration and Different Levels of Architecture with the ADM
 • How to Adapt the ADM for Security
 • SOA as a Style of Architecture
 • The Role of Architecture Maturity Models in Developing an Enterprise Architecture
 • The Purpose of the Architecture Skills Framework and How to Apply it within an Organization

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat ‘TOGAF® 9 Level 2 Certified’ van Computrain. Deze training bereidt u uitstekend voor op het examen TOGAF® 9 Certified. U kunt het examen boeken via Examens.

Planning

3 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio’s: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

TOGAF® 9 Training Course: Level 2 Certified

Woensdag 6 juni 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Woensdag 6 juni 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Woensdag 6 juni 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1.495,-
Trainingsmateriaal € 225,-
Examenkosten € 360,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Locatiekosten € 88,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2.243,50

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

TOGAF® 9 Training Course: Level 2 Certified

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

Architectuur en Cloud

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.