Training TOGAF® 9 Training Course: Level 1 and 2 Combined

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 maand

Vakgebieden:

HBO-opleidingen

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

TOGAF® is uitgegroeid tot het enterprise-architectuurframework voor het verbeteren van de organisatie-effectiviteit en -efficiëntie. TOGAF® biedt een eenduidig werkkader voor enterprise-architecten voor het opzetten en uitvoeren van een beleid rondom een perfect aansluitende applicatiearchitectuur.

Officieel erkend

The Computrain TOGAF® 9 Training Course: Level 1 and 2 Combined (www.opengroup.org/togaf/). The Open Group Certification logo, TOGAF® and TOGAF® 9.1 are registered trademarks of The Open Group in the United States and other countries.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die zich verder wil verdiepen en certificeren in het gebruik van TOGAF®. Bijvoorbeeld in de rol van consultant, business- of enterprise-architect.

Aanpak van de training

Computrain is een van de grootste trainingsorganisaties op het gebied van erkende proces- en projectmanagementtrainingen. Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer een totaalbundel trainingen die opleiden tot de certificering TOGAF® 9.1 Certified. Door de jarenlange ervaring en de persoonlijke aandacht van zeer ervaren trainers uit de praktijk volgt u bij Computrain gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande TOGAF®-training. Deze klassikale training is erg praktijkgericht opgezet, zodat u de koppeling met uw praktijksituatie eenvoudig kunt maken.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele en geaccrediteerde cursusmateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen en handvatten biedt voor het toepassen van TOGAF® binnen uw eigen werkomgeving.

Online leeromgeving

U beschikt over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Vervolgmogelijkheden

Inhoud

Inhoud

Tijdens deze praktijkgerichte training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Introductie TOGAF® 9 (TOGAF® 9 Components, Concepts and ADM Overview)
  • Context en Project Establishment (Preliminary Phase, Phase A, Architecture Capability and Architecture Governance)
  • Architecture Design (Phase B, C and D and Related Topics like Building Blocks, Enterprise Continuum and Content Framework)
  • Implementation Design (Phase E and F)
  • Governance Structure (Architecture Governance Structure, Phase G and H)
  • Requirements Management
  • Integrative onderwerpen (SOA, Security, and Iteration in the ADM)

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u van Computrain het certificaat ‘TOGAF® 9 Training Course: Level 1 and 2 Combined’. Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 2 aaneengesloten trainingen die u goed voorbereiden op de 2 officiële TOGAF®-examens 9.1 en 9.2 waarmee u de internationaal erkende certificering TOGAF® 9 Certified behaalt. Beide examens zijn inbegrepen bij deze training. Via Examens kunt u de examens boeken.

Planning

5 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio’s: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

TOGAF® 9 Training Course: Level 1 and 2 Combined

Maandag 4 juni 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Maandag 4 juni 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Dinsdag 11 september 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1.945,-
Trainingsmateriaal € 460,-
Examenkosten € 550,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.227,50

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

TOGAF® 9 Training Course: Level 1 and 2 Combined

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 maand

Vakgebieden:

HBO-opleidingen

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.