Training Skills voor Agile teams

In samenwerking met businesspartner Boertien Vergouwen Overduin
Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

De scrummethode is een effectieve en populaire manier van werken binnen veel organisaties. Het vraagt echter veel van uw communicatieve en sociale vaardigheden. Met deze training leert u hoe u deze vaardigheden kunt versterken. Daardoor wordt het werken met scrum makkelijker en succesvoller. Bovendien kunt u meer invloed uitoefenen op de manier van werken.

Scrum

Scrum is een raamwerk voor agile management van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij sleutelwoorden.

Voor wie

U werkt al langere tijd binnen de scrummethodiek in de rol van scrum master, product owner of teamlid. U wilt uw communicatieve vaardigheden verbeteren en zo meer invloed uitoefenen binnen de scrumwijze van werken.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt zelf ontwikkeld studiemateriaal dat perfect aansluit op deze training. Tevens beschikt u over de online leeromgeving e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Aanpak van de training

U doorloopt de verschillende fases binnen scrum zoals de daily scrum, de Sprint uitvoering, de Sprint Review en de Retrospective. Per fase wordt er een ander onderdeel belicht rondom communicatie, teamprincipes en het geven en ontvangen van feedback wordt behandeld. De maximale groepsgrootte bij deze training is 12 deelnemers.

Inhoud

Inhoud

De training bestaat onder andere uit de volgende onderwerpen:

  • Aan de slag met uw persoonlijke scrumrol
  • Communicatie binnen een scrumteam
  • Communicatie, commitment en afspraken binnen de daily scrum
  • Autonomie en zelforganiserend vermogen als teamlid
  • Persoonlijke stijl
  • Teammodellen, voorwaarden en ontwikkelfases voor scrumteams
  • Positief be├»nvloeden en aanspreken op eigen verantwoordelijkheden
  • Feedback in de Sprint Review en Sprint Retrospective
  • Inspect & adapt toepassen voor continue verbetering

Certificaat en examen

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Skills voor Agile Teams’ van Computrain.

Planning
2 dagen, 09.30 uur tot 16.30 uur.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Totaal: € 795,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Skills voor Agile teams

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren