Training Service Level Agreements voor Contractmanagers

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Bij veel contracten horen ook Service Level Agreements (SLA’s). Contractmanagers krijgen dan ook vaak te maken met SLA’s. Wilt u leren hoe u een transparante, begrijpelijke SLA krijgt? Dan moet u absoluut deze training volgen. Toegespitst specifiek op contractmanagers. Hierdoor de ideale training om u in korte tijd te verdiepen in SLA’s, gezien vanuit contractmanagers.

Voor wie

De training is bedoeld voor contractmanagers en anderen die in korte tijd willen leren om SLA’s op te stellen, te beoordelen en te managen.

Voorkennis

Er is niet beslist voorkennis vereist, maar het verhoogt het rendement van de training als u in het vakgebied van contractmanagement werkzaam bent en al met SLA’s gewerkt hebt.

Aanpak

De training wordt verzorgd door onze businesspartner CM Partners.
In deze training worden de achtergrond en functies van SLA’s uiteengezet, wordt Service Level Management behandeld en het contractueel en juridisch kader van SLA’s uitgediept. Vervolgens behandelen we systematisch de belangrijkste onderwerpen uit de SLA, zodat u de benodigde kennis heeft om SLA’s te kunnen opstellen en beoordelen. In praktijkopdrachten oefent u met onderwerpen uit SLA’s. U krijgt checklists en voorbeeld-SLA’s uitgereikt.

Studiemateriaal

Naast een hand-out van de presentatie van de theorie vindt u in het materiaal voorbeeld-SLA’s en een checklist.Inhoud

Inhoud

In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

Inleiding SLA en Service Level Management

  • Achtergrond en functies van SLA’s
  • Service Level Management: begrippen en werkwijze
  • SLA’s in de context van de contractuele relatie tussen de partijen

De inhoud van de SLA

  • Onderwerpen die in een SLA dienen te zijn opgenomen zoals DAP, herziening SLA, beschrijving dienstverlening, monitoring, auditing, rapportage en evaluatie, wederzijdse verplichtingen en randvoorwaarden, geheimhouding, geschillen
  • Stappenplan voor implementatie en managen van Service Level Agreements

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Service Level Agreements voor Contractmanagers‘.

Planning

1 dag, 9.30 uur tot 16.30 uur.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Service Level Agreements voor Contractmanagers

Woensdag 7 maart 2018

Variant: Dag Locatie: Nieuwegein

Woensdag 26 september 2018

Variant: Dag Locatie: Nieuwegein
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 620,50
Trainingsmateriaal € 50,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,00
Locatiekosten € 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 725,00

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Service Level Agreements voor Contractmanagers

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.