Training Red Hat System Administration II with RHCSA Exam (RH135)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Red Hat

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

De training Red Hat System Administration II is een logisch vervolg op de training RHSA I. Maakte u in de eerste training kennis met de belangrijkste aspecten van het systeembeheer van Red Hat Linux, in deze training gaat u de diepte in en gaat u aan de slag met de details die het verschil maken tussen ‘gewoon’ en ‘professioneel’ Red Hat Linux-systeembeheer. Na afloop van deze training legt u het examen Red Hat Certified System Administration af.

Red Hat Certified Training Partner

Computrain is Red Hat Certified Training Partner. U bent verzekerd van uitstekende kwaliteit en professionele dienstverlening.

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor systeem- en netwerkbeheerders die de training Red Hat System Administration I met goed gevolg hebben afgerond, die zich nu verder willen bekwamen in de professionele details van Red Hat-systeembeheer en die als bewijs van hun kunnen het RHCSA-examen willen behalen.

Voorkennis

Voorkennis op het niveau van de training Red Hat System Administration I is vereist. Heeft u elders kennis van Red Hat-systeembeheer opgedaan en weet u niet zeker of uw Red Hat-kennis voldoende is? Doe dan de online pre-assessmenttest op 
www.redhat.com/explore/pre-assessment.

Aanpak van de training

Tijdens deze klassikale training krijgt u onder begeleiding van zeer ervaren Red Hat Linux-trainers op detailniveau professioneel inzicht in Red Hat Linux. U gaat tijdens deze training aan de slag op uw eigen workstation, zodat u het geleerde direct in praktijk kunt brengen.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt 
van officieel, Engelstalig Red Hat-studiemateriaal. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Inhoud

Inhoud

Tijdens deze intensieve training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Network Configuration and Troubleshooting
  • Managing File Systems and Logical Volumes
  • Controlling User and File Access
  • Installing and Managing Services and Processes
  • Essential Command-Line Operations
  • Troubleshooting File Systems and Partitioning
  • LVM, Access Control, and Package Management

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Red Hat System Administration II’ van Computrain. Na afloop van de training legt u op de vijfde dag het RHCSA-examen af.

Planning

5 dagen, de eerste trainingsdag van 
10.00 uur tot 17.30 uur. De overige trainingsdagen van 9.00 uur tot 
17.30 uur.

Let op: Momenteel wordt BCN Amsterdam verbouwd. Hierdoor kan het zijn dat deze locatie op onderstaande startdatum niet beschikbaar is. De verbouwing duurt tot eind augustus.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

RH134-Bundle: Red Hat System Administration II with RHCSA Exam (RH135)

Maandag 1 oktober 2018

Variant: Dag Locatie: Nieuwegein

Maandag 8 oktober 2018

Variant: Dag Locatie: Amsterdam
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1.997,50
Trainingsmateriaal € 200,-
Examenkosten € 515,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2.985,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

RH134-Bundle: Red Hat System Administration II with Exam (RH135)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Red Hat

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren