Training RESILIA™ Practitioner

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

RESILIA™ is ontworpen om organisaties te helpen cyberaanvallen te voorkomen, te herkennen en te corrigeren. De training RESILIA™ Practitioner is een verdere verdieping van de Foundation training. Na het volgen van deze training bent u uitstekend voorbereid op het officiële examen RESILIA™ Practitioner, dat onderdeel uitmaakt van deze training.

Officieel erkend

Computrain is door AXELOS geaccrediteerd om deze training te verzorgen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor operations & incident management, IT change & release management, IT supplier & vendor management, business analysts, IT architects, development, IT project & programme management, information security management en business continuity managers. Het certificaat RESILIA™ Foundation is de enige prerequisite voor deze training. Begrip van en certificering in ITIL® wordt aanbevolen.

Aanpak van de training

Computrain is een van de grootste trainingsorganisaties op het gebied van erkende proces- en projectmanagementtrainingen. Door de jarenlange ervaring en de persoonlijke aandacht van zeer ervaren trainers uit de praktijk volgt u bij Computrain gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande RESILIA™-training. Deze klassikale training is erg praktijkgericht opgezet. In een efficiënt en degelijk programma wordt u volledig voorbereid op het officiële examen RESILIA™ Practitioner. U krijgt hierbij actuele kennis aangereikt op het gebied van informatiebeveiliging die u direct in de praktijk toepast.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele en geaccrediteerde studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Examen en certificaat

U ontvangt het deelnamecertificaat 'RESILIA™ Practitioner' van Computrain. Het examen maakt onderdeel uit van deze training, u krijgt een voucher waarmee u zelf dit examen kunt inplannen.

Inhoud

Inhoud

De training geeft u praktische handvatten bij de implementatie en/of ondersteuning van RESILIA™ in uw organisatie. De training behandelt:

  • Course Introduction
  • Risk management
  • Cyber Resilience Strategy
  • Cyber Resilience Design
  • Cyber Resilience Transition
  • Cyber Resilience Operation
  • Cyber Resilience Continual Improvement
  • Segregation of duties and dual controls

Examen en certificaat

U ontvangt het deelnamecertificaat 'RESILIA™ Practitioner' van Computrain. Het examen maakt onderdeel uit van deze training, u krijgt een voucher waarmee u zelf dit examen kunt inplannen.

Planning

2 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio's: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Resilia™ Practitioner

Dinsdag 25 september 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Dinsdag 25 september 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Dinsdag 25 september 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 880,-
Trainingsmateriaal € 145,-
Examenkosten € 365,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.499,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

RESILIA Practitioner

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.