Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep je in de privacywetgeving

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Vakgebieden

Business IT

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/startgarantie.png?ext=.png
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/green-check.png?ext=.png

Ervaren en gecertificeerde trainers

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/green-check.png?ext=.png

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/green-check.png?ext=.png

Unieke startgarantie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Gemeenten verwerken steeds meer persoonsgegevens van mensen. Het gaat vaak om gevoelige informatie van kwetsbare burgers. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat er op rechtmatige en zorgvuldige wijze met hun gegevens om wordt gegaan. Maar aan welke wet- en regelgeving moet je je precies houden? En welke gegevens mag je uitwisselen met partners zoals de belastingdienst, DUO, zorginstellingen of politie? In deze praktijkgerichte training leer je bewust omgaan met persoonsgegevens en het waarborgen van privacy van cliënten.

Voor wie

Je bent werkzaam binnen het sociaal domein en werkt met persoonsgegevens.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie. Door de inbreng van praktijkvoorbeelden leer je van elkaar en leer je vaardigheden die je in de praktijk kunt toepassen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • De privacywetgeving
  • Leren werken binnen de kaders van de Wet bescherming persoonsgegevens en andere relevante wetgeving, bijvoorbeeld de Wet politiegegevens
  • Waarborgen omgaan van privacy en veiligheid van persoonsgegevens binnen sociaal domein
  • Regels rondom uitwisselen van gegevens met samenwerkingspartner

Officieel certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname ‘Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

  • 29 januari 2019
  • 14 maart 2019
  • 28 mei 2019

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag, bij betaling in 1 termijn

Inschrijfgeld
€ 35,-
Trainingskosten
€ 529,-
Trainingsmateriaal
€ 50,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 683,50

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Vakgebieden

Business IT

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/startgarantie.png?ext=.png
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/green-check.png?ext=.png

Ervaren en gecertificeerde trainers

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/green-check.png?ext=.png

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/computrain/computrain/icons/green-check.png?ext=.png

Unieke startgarantie