Training Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep je in de privacywetgeving
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Vakgebieden:

Business IT

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Gemeenten verwerken steeds meer persoonsgegevens van mensen. Het gaat vaak om gevoelige informatie van kwetsbare burgers. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat er op rechtmatige en zorgvuldige wijze met hun gegevens om wordt gegaan. Maar aan welke wet- en regelgeving moet je je precies houden? En welke gegevens mag je uitwisselen met partners zoals de belastingdienst, DUO, zorginstellingen of politie? In deze praktijkgerichte training leer je bewust omgaan met persoonsgegevens en het waarborgen van privacy van cliënten.

Voor wie

Je bent werkzaam binnen het sociaal domein en werkt met persoonsgegevens.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie. Door de inbreng van praktijkvoorbeelden leer je van elkaar en leer je vaardigheden die je in de praktijk kunt toepassen.

Inhoud

Inhoud

  • De privacywetgeving
  • Leren werken binnen de kaders van de Wet bescherming persoonsgegevens en andere relevante wetgeving, bijvoorbeeld de Wet politiegegevens
  • Waarborgen omgaan van privacy en veiligheid van persoonsgegevens binnen sociaal domein
  • Regels rondom uitwisselen van gegevens met samenwerkingspartner
  • Je kent je weg in de privacywetgeving
  • Je past de daarin voorkomende bepalingen toe
  • Je schat de consequenties in voor het omgaan met persoonsgegevens binnen het sociale domein
  • Je weet welke informatie je mag uitwisselen met partners

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname ‘Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein’.

Planning

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Arnhem

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Den Haag

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Eindhoven

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Groningen

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Dinsdag 29 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Zwolle

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Arnhem

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Den Haag

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Eindhoven

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Groningen

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Donderdag 14 maart 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Zwolle

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Arnhem

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Den Haag

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Eindhoven

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Groningen

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Dinsdag 28 mei 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Zwolle
Kosten

Kosten

Inschrijfgeld € 35,-
Trainingskosten € 529,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 683,50

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Vakgebieden:

Business IT

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact op
Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met de functionele cookies, deze zorgen voor een goedwerkende site, en met de analytische cookies, hiermee kunnen we op basis van geanonimiseerde data onze diensten verbeteren. Daarnaast gebruiken we cookies voor advertentiedoeleinden. Meer informatie vindt u in onze privacy- en cookieverklaring.
Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met de functionele cookies, deze zorgen voor een goedwerkende site, en met de analytische cookies, hiermee kunnen we op basis van geanonimiseerde data onze diensten verbeteren. Daarnaast gebruiken we cookies voor advertentiedoeleinden. Meer informatie vindt u in onze privacy- en cookieverklaring.
Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met de functionele cookies, deze zorgen voor een goedwerkende site, en met de analytische cookies, hiermee kunnen we op basis van geanonimiseerde data onze diensten verbeteren. Daarnaast gebruiken we cookies voor advertentiedoeleinden. Meer informatie vindt u in onze privacy- en cookieverklaring.