Training Planning for and Managing Devices in the Enterprise: Enterprise Management Suite (EMS) & On-Premises Tools (MOC20398)

Planning for and Managing devices in the enterprise (MOC20398)
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

In deze training leert u hoe u met behulp van de Enterprise Mobility Suite, maar ook met behulp van Group Policies en andere Windows Server-technologieën, devices, gebruikers en data kunt beheren en beschermen. Ook leert u hoe u een cloud- en on-premises oplossing kunt ontwerpen en implementeren voor Windows, Apple iOS en Android devices.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de training (level 200) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT). Bij deze training kunt u Microsoft Software Assurance Training Vouchers inzetten. 1 Training Voucher kunt u inwisselen voor 1 dag training in het open rooster. Bekijk de voordelen van Software Assurance Training Vouchers bij Computrain.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor system administrators of device support technicians, die verantwoordelijk zijn voor het beheer van devices en desktops in een enterprise-omgeving.

Voorkennis

Om deze training te kunnen volgen dient u praktische kennis te hebben van Windows-netwerken, Active Directory, Intune en het beheer van desktops en devices.

Aanpak van de training

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig Microsoft Official Courseware (MOC). Meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain leest u op Digitaal cursusmateriaal. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u van Computrain het certificaat 'Planning for and Managing Devices in the Enterprise: Enterprise Management Suite (EMS) & On-Premises Tools'. Deze training is een goede voorbereiding op het examen Planning for and Managing Devices in the Enterprise (70-398). U kunt zich apart inschrijven voor dit examen. Kijk voor meer informatie op Examens.

Inhoud

Inhoud

 

Design for cloud/hybrid identity

 • Plan for Azure Active Directory (AD) identities
 • Design for Active Directory synchronization with Azure AD Connect

Design for device access and protection

 • Plan for device enrollment
 • Plan for the Company Portal
 • Plan protection for data on devices

Design for data access and protection

 • Plan shared resources
 • Plan advanced audit policies
 • Plan for file and folder access

Design for Remote Access

 • Plan for remote connectivity
 • Plan for mobility options

Plan for apps

 • Manage RemoteApp
 • Plan app support and compatibility

Plan updates and recovery

 • Plan for system recovery
 • Plan file recovery
 • Plan device updates

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u van Computrain het certificaat 'Planning for and Managing Devices in the Enterprise: Enterprise Management Suite (EMS) & On-Premises Tools'. Deze training is een goede voorbereiding op het examen Planning for and Managing Devices in the Enterprise (70-398). U kunt zich apart inschrijven voor dit examen. Kijk voor meer informatie op Examens.

Planning

5 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio's: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Planning for and Managing Devices in the Enterprise: Enterprise Management Suite (EMS) & On-Premises Tools (MOC20398)

Mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1.677,50
Trainingsmateriaal € 300,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2.250,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Planning for and Managing Devices in the Enterprise: Enterprise Management Suite (EMS) & On-Premises

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.