Training Persoonlijke Effectiviteit, Kort en Intensief

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Heeft u het gevoel dat u meer uit uzelf kunt halen? Wilt u graag slagvaardiger en effectiever worden? En uw talenten meer tot hun recht laten komen? In deze korte training krijgt u een goed beeld van uw persoonlijke kwaliteiten en ontdekt u hoe u die inzet in uw werk. Doordat u beschikt over meer zelfkennis, functioneert u effectiever en succesvoller. Wilt u meer inzicht in uzelf en uw kwaliteiten om nóg meer uit uzelf te halen? Schrijf u dan in voor de 5-daagse training Persoonlijke Effectiviteit.

Voor wie

Wilt u in korte tijd meer uit uzelf halen? En wilt u uw invloed en resultaat op de werkvloer en/of in uw privéleven vergroten? Dan is dit de juiste training.

Aanpak van de training

In deze inspirerende training ontdekt u uw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wie u bent en wilt zijn en hoe u uw persoonlijke krachten optimaal kunt inzetten in het werk. Daarvoor gaat u eerst aan de slag met een uitgebreide zelfanalyse. Vervolgens leert u hoe u uw eigen visie en doelstellingen formuleert en uw eigen koers bepaalt. Om daadwerkelijk doelgericht en bewust aan de slag te kunnen gaan leert u concrete acties formuleren en uitvoeren. U versterkt uw communicatieve vaardigheden, leert omgaan met conflicten en ontwikkelt de vaardigheden om anderen op een positieve manier te beïnvloeden. Een breed programma dus, waarin onze trainers het beste in u naar boven halen.

Inhoud

Inhoud

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag

Uw kwaliteiten en capaciteiten

 • Persoonlijk inzicht
 • Kernkwaliteiten
 • Inzetten van uw kwaliteiten
 • Persoonlijke overtuigingen (aanpassen)

Doelgericht en bewust werken

 • Het formuleren van een eigen visie en doelstellingen
 • Bepalen van uw eigen koers
 • Concrete acties formuleren en uitvoeren

Uw effectiviteit vergroten

 • Verbeteren van communicatieve vaardigheden
 • Doelen bereiken door positief beïnvloeden
 • Omgaan met weerstand en conflicten
 • Assertief communiceren

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Persoonlijke Effectiviteit, Kort en Intensief’.

Planning

3 dagen, 09.30 uur tot 16.30 uur.
Regio’s: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Trainingskosten: € 1.590,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Persoonlijke Effectiviteit, Kort en Intensief

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.