Training Certified Implementer ISO 27001

Inclusief certificering
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Tijdens de opleiding Certified Implementer ISO 27001:2013 leert u een Information Security Management System (ISMS) dat aan de eisen van ISO 27001:2013 voldoet op te zetten en toe te passen in uw eigen organisatie. De ISO 27001:2013 en de ISO 27002 zijn op dit moment de security normeringen die internationaal veelvuldig worden gevraagd door klanten. Met dit diploma wordt u internationaal erkend als security professional en verhoogt u de marktwaarde van zowel uzelf als uw bedrijf.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor IT-professionals, IT-managers, kwaliteitsmanagers of consultants die zich (gaan) bezighouden met de implementatie van de ISO 27001:2013- en ISO 27002-norm. In deze training wordt u begeleid in het eigen maken van de examenstof, zodat u het examen succesvol kunt afronden.

Voorkennis

U dient te beschikken over basiskennis van informatiebeveiliging.

Studiemateriaal

In deze training wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt.

ISO 27001

Door de toenemende complexiteit van de informatievoorziening binnen organisaties is het belang van informatiebeveiliging enorm toegenomen. Essentiële bedrijfsgegevens worden op tal van locaties vastgelegd. De ISO 27001:2013 en de ISO 27002 zijn op dit moment de securitynormeringen die internationaal veelvuldig worden gevraagd door klanten. ISO/IEC 27001:2013 biedt de structuur en de processen om deze informatie te beschermen en is de facto erkend als de standaard voor de inrichting van een ISMS. Aan de hand van ISO/IEC 27001 kan een organisatie een ISMS implementeren voor het voorzien van adequate en evenwichtige veiligheidscontroles.

Uw resultaat

U wordt met deze training uitstekend voorbereid op het officiële en internationaal erkende examen PECB (Professional Evaluation and Certification Board) ISO 27001 Lead Implementer.

Aanpak van de training

De training is zeer praktijkgericht. Aan de hand van diverse scenario’s en cases wordt u in een efficiënt programma volledig voorbereid op het officiële examen. Het proefexamen wordt op de laatste dag van de training afgenomen en neemt 3 uur in beslag.

Inhoud

Inhoud

In deze zeer praktijkgerichte en populaire training komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • ISO 27001:2013
  • Invoering van de ISO 27001:2013
  • Invoering van de ISO 27002
  • Proefexamen

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Certified Implementer ISO 27001’. Na het behalen van het officiële examen - welke niet bij deze training is inbegrepen - kunt u zich bij de PECB registreren als erkend implementer. Afhankelijk van uw ervaring binnen het werkveld zal uw status bepaald worden. Op www.pecb.org vindt u verdere informatie.

Planning

3 dagen, 09.00 uur tot 17.00 uur.

Let op: Momenteel wordt BCN Amsterdam verbouwd. Hierdoor kan het zijn dat deze locatie op onderstaande startdatum niet beschikbaar is. De verbouwing duurt tot eind augustus.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Certified Implementer ISO27001

Dinsdag 16 oktober 2018

Variant: Dag Locatie: Woerden
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1.276,50
Trainingsmateriaal € 220,-
Examenkosten € 290,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Locatiekosten € 88,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.950,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

CERTIFIED Implementer ISO 27001

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren