Training IPMA C Begeleiding bij Certificering

Praktijkgerichte begeleiding
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

IPMA

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Om uw certificering IPMA C te behalen dient u naast het IPMA C-theorie-examen ook een IPMA C-assessment te ondergaan. Het assessment omvat onder andere het schrijven van een managementsamenvatting en een interview door 2 assessoren van IPMA Certificering Nederland. U wordt gedurende het gehele traject begeleid, zodat u optimaal voorbereid bent op het schrijven van de managementsamenvatting en het assessment.

Voor wie

U wilt zich na het behalen van het IPMA C-theorie ICB4-examen richten op het behalen van het IPMA C-assessment en wilt begeleid worden om u optimaal voor te bereiden.

Voorkennis

Om te worden toegelaten tot het certificeringstraject dient u in de afgelopen 6 jaar ten minste 3 jaar ervaring te hebben met het managen van projecten op IPMA C-niveau.

Aanpak van de begeleiding

De begeleiding is om u optimaal voor te bereiden voor het IPMA C-assessment. U werkt met 3 tot 5 vakgenoten onder deskundige begeleiding aan uw managementsamenvatting. Gedurende het traject zijn er 3 gemeenschappelijke sessies van 2 uur: een kennismakings- en planningssessie, een review- en feedbacksessie en een interviewsimulatie. Dankzij de review kunt u uw managementsamenvatting succesvol aanpassen. Dankzij de simulatie komt u goed beslagen ten ijs bij het interview.

Voorbereiding en studiebelasting

De zelfstudie bedraagt 60-80 uur.

Inhoud

Inhoud

In dit traject zitten de volgende mijlpalen waarvoor u begeleid wordt.

Ervaringsdocument

In het ervaringsdocument omschrijft u uw opleidingen, trainingen en werkervaring. Verder geeft u 4 referenten op die betrokken zijn geweest bij uw projecten. Ook beschrijft u de projecten waarmee u aantoont aan de ervaringseisen voor IPMA level C te voldoen inclusief het complexiteitsniveau van elk van deze projecten.

Zelfassessment

In het zelfassessment geeft u per competentie uw scores op kennis, vaardigheid en ervaring. Bij elke competentie geeft u een praktijkvoorbeeld van uw ervaring.

Managementsamenvatting

In de managementsamenvatting geeft u achtergrondinformatie over de organisatie waar u projecten uitvoert en geeft u een beschrijving over de 3 projecten die u in het ervaringsdocument heeft ingevuld.

Referentenonderzoek

In het referentenonderzoek wordt u door 4 personen beoordeeld op uw functioneren, middels een zestal open vragen en een gesloten vraag. De beoordelaars zijn de opdrachtgever, de leidinggevende en 2 teamleden. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt tijdens het assessment.

Assessment

Het assessment is een interview van 2 uur met 2 assessoren. Uw competenties worden getoetst aan de hand van uw ingeleverde documenten.

Diploma en certificering

Onze begeleiding sluit naadloos aan op het IPMA Certificering Nederland-certificeringstraject op basis van de IPMA Individual Competence Baseline (ICB4). Deze begeleiding is zonder het IPMA C-theorie ICB4-examen en het IPMA C-assessment. Wij overleggen met u wat een geschikt moment is voor aanmelding bij IPMA Certificering Nederland.

Planning

3 dagdelen, 09.30 uur tot 12.30 uur. Regio’s: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Let op: Momenteel wordt BCN Amsterdam verbouwd. Hierdoor kan het zijn dat deze locatie op onderstaande startdatum niet beschikbaar is. De verbouwing duurt tot eind augustus.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

IPMA C Begeleiding bij Certificering

Woensdag 26 september 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Woensdag 26 september 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Woensdag 26 september 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Dinsdag 15 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Dinsdag 15 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Dinsdag 15 januari 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Maandag 17 juni 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Maandag 17 juni 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Maandag 17 juni 2019

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1.873,50
Trainingsmateriaal € 75,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 16,50
Locatiekosten € 30,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.995,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

IPMA C Begeleiding bij Certificering

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

IPMA

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren