Training Enterprise Architectuur Communicatie met Infographics

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Architecten maken vaak modellen, rapportages en documenten waarin veel denkwerk zit. Lezers zijn echter sneller geneigd om documenten te ‘scannen’. Hoe moet u daarmee omgaan of kunt u daar gebruik van maken? Hoe brengt u de informatie terug tot de kern van het verhaal? Hier komen infographics, of informatieve illustraties, om de hoek kijken. Infographics vangen een verhaal in krachtige beelden waarbij het de kunst is om de boodschap terug te brengen tot de pure essentie.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor architecten van alle niveaus, alle domeinen en uit alle branches.

Voorkennis

U heeft basiskennis van architectuur en kent de uitdagingen van het communiceren met verschillende doelgroepen. Kennis van specifieke methoden en technieken is niet vereist.

Aanpak van de training

Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Bvolve. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van de online tool Easelly. De tool biedt een mogelijkheid om een gratis account aan te maken.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele studiemateriaal, dat speciaal is ontwikkeld voor deze training.
Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Inhoud

Inhoud

  • Verschillende soorten infographics voor verschillende communicatiedoelen, ge├»llustreerd met voorbeelden
  • Architectuurboodschappen terugbrengen tot de kern
  • Infographics voor architectuur: voorbeelden (tool-aanschaf niet nodig)
  • Gratis infographic template
  • Aan de slag met uw eigen infographics

Certificaat

Na afronding van deze training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Enterprise Architectuur Communicatie met Infographics ‘.

Planning

1 dag, 9.30 uur tot 16.30 uur.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Totaal: € 575,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Enterprise Architectuur Communicatie met Infographics

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.