Training Deploying System Center 2012 Configuration Manager (MOC10748)

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Deze training leert u het ontwerpen en implementeren van een System Center 2012 R2 Configuration Manager-hiërarchie, met inbegrip van de centrale plaats van toediening, een of meer primaire locaties en secundaire locaties, en alle bijbehorende websitesystemen. De training omvat ook een migratie van System Center Configuration Manager 2007 en vanuit de eerste release van System Center 2012 Configuration Manager naar een System Center 2012 R2 Configuration Manager-hiërarchie.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de training (level 300) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC). Bij de training kunt u Microsoft Software Assurance Training Vouchers inzetten. 1 Training Voucher kunt u inwisselen voor 1 dag training in het open rooster. Bekijk de voordelen van Software Assurance Training Vouchers bij Computrain.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en implementeren van een of meer System Center 2012 R2 Configuration Manager sites en alle ondersteunende systemen. U heeft 3-5 jaar ervaring in middelgrote tot grote enterprise-organisaties met het ondersteunen van meerdere desktop- en servercomputers die op Windows-besturingssystemen draaien.

Voorkennis

Om deze training met succes af te ronden dient u te beschikken over:

 • Basiskennis TCP/IP, netwerkconcepten, Domain Name System (DNS), Active Directory Domain Services (AD DS) principes en management
 • Windows Server management (Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012)
 • Basiskennis van de Windows client, Public Key Infrastructure (PKI) concepten
 • Deployment, configuratie en troubleshooting van Windows-based computers
Configuration Manager features en administratieve taken:
 • Werken met de System Center 2012 Configuration console, installeren van clients
 • Beheer van hardware en software inventory
 • Werken met collections, reporting
 • Uitrol van applications
 • Beheer van software-updates
 • Uitrol van operating systems
 • Settings management

Deelnemers die deze training willen volgen, kunnen voldoen aan de vereisten door het volgen van de trainingen Configuring Windows 8.1 (MOC20687) en Administering Windows Server 2012 (MOC20411) of de training Administering System Center 2012 Configuration Manager (MOC10747) of de training Planning, Deploying, and Managing Microsoft System Center Configuration Manager 2007 (MOC6451) of door het verkrijgen van gelijkwaardige kennis en vaardigheden door 6 maanden werkervaring met System Center 2012 Configuration Manager.

Aanpak van de training

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van deze training. Meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain leest u op Digitaal cursusmateriaal.

Inhoud

Inhoud

 • Overview of System Center 2012 R2 Configuration Manager
 • Planning and Deploying a Stand-Alone Primary Site, a Multiple Site Hierarchy, Planning and Configuring Role-Based Administration
 • Replicating Data and Managing Content in Configuration Manager 2012
 • Planning Resource Discovery and Client Deployment, Configuring Internet and Cloud-Based Client Management
 • Maintaining and Monitoring System Center R2 Configuration Manager, Migrating to System Center 2012 R2 Configuration Manager

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het Microsoft-certificaat ‘Deploying System Center 2012 Configuration Manager’. Deze training dient als voorbereiding op het examen Administering and Deploying System Center 2012 Configuration Manager (70-243). U kunt zich apart inschrijven voor dit examen. Kijk voor meer informatie op Examens.

Planning

3 dagen, 09.30 uur tot 16.30 uur. Regio’s: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Totaal: € 1.350,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Deploying System Center 2012 Configuration Manager (MOC10748)

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.