Training Big Data binnen de Overheid

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 maanden

Vakgebieden:

Business Intelligence

Opleidingsvariant:

Dag

Prijs:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Big data bevat cruciale informatie over gedrag en voorkeuren van mensen. Ook voor de overheid biedt big data de mogelijkheid om effectiever beleid te ontwikkelen en te realiseren. In deze training gaat u aan de slag met actuele thema’s als het verzamelen van data, de ontwikkeling van informatiesystemen en de waarde van big data voor het beleidsproces. Aan de hand van opdrachten krijgt u zicht op de toepassing van big data in de praktijk.

Voor wie

Deze opleiding is bedoeld voor beleidsadviseurs bij de lokale of rijksoverheid die met behulp van big data effectiever beleid willen ontwikkelen en realiseren.

Aanpak van de opleiding

Met deze opleiding verbreedt en verdiept u uw kennis van big data. U leert onder andere hoe u big data als beleidsbron kunt gebruiken en hoe u big data kunt ontsluiten. U leert welke vragen en voorbereidingen data-analyse behoeven, hoe u analyses uitvoert en hoe u de resultaten kunt presenteren. Tijdens de opleiding werken we veel met cases en praktijkopdrachten. Er wordt zowel klassikaal als in groepen gewerkt. U leert dus mét en ván medecursisten.

Het studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Daarnaast vindt u alles wat u nodig heeft voor uw studie in een online leeromgeving. U vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kunt u communiceren met uw medestudenten en docent.

Inhoud

Inhoud

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

Big data als beleidsbron

  • Introductie big data
  • De waarde van big data voor het beleidsproces
  • Randvoorwaarden (ethiek, wet- en regelgeving, veiligheid)
  • Verzamelen ongestructureerde data en social data
  • Praktijkcases

Big data ontsluiten

  • Big data tools
  • Analyseren van verzamelde data
  • Het verrijken en verbeteren van data
  • Het visualiseren van uw data
  • Gevolgen en risico’s

Diploma

De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte opdracht. Als u deze met goed gevolg afrondt, ontvangt u het diploma ‘Big Data binnen de Overheid’.

Planning

8 dagen, 09.00 uur tot 17.00 uur.

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 2 maanden. De opleiding wordt in een dagvariant aangeboden. Deze dagopleiding heeft 2 bijeenkomsten van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 890,-
Studiemateriaal: € 50,-
Examenkosten: € 195,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Totaal: € 3.950,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Big Data binnen de Overheid

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 maanden

Vakgebieden:

Business Intelligence

Opleidingsvariant:

Dag

Prijs:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.