Subsidieregeling scholingsvouchers

Een IT-opleiding op HBO-niveau volgen hoeft niet duur te zijn! Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stimuleert jouw deelname aan het hoger onderwijs met een aantrekkelijke subsidie. Verschillende HBO-programma’s, die we aanbieden in samenwerking met Hogeschool NCOI, zijn uitgekozen voor deze regeling.

Je kunt korting krijgen van € 1.250,- per half studiejaar. Een rekenvoorbeeld: voor de 4-jarige HBO Bachelor Informatica betekent dat € 10.000,- subsidie. Onze andere HBO-programma’s zijn onderdeel van de HBO Bachelor Informatica. Je werkt in die opleidingen aan een specifiek programma waarbij je 30 studiepunten (EC) afrondt binnen de HBO Bachelor Informatica. Ook voor die opleidingen kun je dus subsidie krijgen! Naast deze scholingsvouchers zijn er ook andere subsidies beschikbaar voor werkgevers.

Voorwaarden subsidie en toelating

Je komt alleen in aanmerking voor deze subsidieregeling als je nog nooit een Bachelor- of Masterdiploma hebt behaald. Je moet wel aan de toelatingseisen voor de HBO Bachelor Informatica voldoen. Dit betekent dat je een HAVO-, VWO- of MBO-niveau 4-diploma hebt. Heb je dat niet? Dan kun je instromen met een 21+-toets. Je kunt de HBO Bacheloropleiding en HBO-opleidingen ook volgen zonder de voordelen van de subsidieregeling. Zoek dan naar de opleidingsvariant zonder ‘(met subsidie)’ in de opleidingsnaam. Neem contact op met Computrain voor meer uitleg.

Hulp nodig?

We helpen je graag vooruit. Neem voor al je vragen gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.