IPMA Certificering Intake/Pre-assessment

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit IPMA pre-assessment weet je in 1,5 uur op welk IPMA-niveau je je kunt certificeren. Een IPMA pre-assessment bepaalt je IPMA-certificeringsingangsniveau. Je ontvangt een advies voor de te volgen stappen voor je IPMA-certificering.

Voor wie

Je beschikt over ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en wilt je certificeren op het gebied van IPMA op basis van de richtlijnen van de ICB4 (IPMA Individual Competence Baseline versie 4) op het niveau dat het beste bij je ervaring aansluit.

Voorkennis

Je dient kennis te hebben van minstens 1 projectmanagementmethode. Als je geen ervaring in projectmanagement hebt, kom je automatisch in aanmerking voor IPMA D.

Aanpak

Het pre-assessment bestaat uit een gesprek dat leidt tot een maatwerkadvies voor het geschikte instapniveau en ontwikkeladvies op het gebied van IPMA. Voor aanvang dien je de volgende documenten aan te leveren:

  • Je project-cv-formulier
  • Het IPMA-intakeformulier
  • Een inventarisatie van je projectmanagementervaring
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Doelstellingen pre-assessment:

  • De formulieren van IPMA Certificering Nederland zijn gereviewd en je weet hoe je ze moet invullen om door IPMA Certificering Nederland juist geïnterpreteerd te worden
  • Je krijgt een advies over het certificeringsniveau, met eventueel aanvullend ontwikkeladvies (als het gewenste niveau nog niet haalbaar is, ontvang je op maat advies over de te ondernemen ontwikkelactiviteiten)
  • Indien certificering op het gewenste niveau haalbaar lijkt: een keuze voor een geschikt referentieproject
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 0 dag.

De training wordt verzorgd in de regio !!GEEN GEGEVENS!!.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 509,50

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

IPMA Certificering Intake/Pre-assessment

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland