Word Certificering

Kies één van de programma's

Examens Microsoft Office Specialist Word bij Computrain

Computrain biedt u de mogelijkheid om u als Microsoft Office Specialist te certificeren door het officiële en internationaal erkende MOS-examen te doen. Het gedegen programma van het complete Word-traject van Computrain bereidt u uitstekend voor op dit officiële Microsoft examen. Groei verder in uw carrière en valideer uw Microsoft Word vaardigheden met het MOS-certificeringspgramma.

Voor wie is de MOS Word certificering geschikt?

Iedereen kan zich certificeren door het examen te doen; studenten, kantoormedewerkers, docenten, secretaresses, helpdeskmedewerkers, ICT-ondersteuners. Het certificaat Microsoft Office Specialist Word is het bewijs dat u kennis en vaardigheden bezit om Word efficiënt te gebruiken.

Computrain biedt u de examentraining voor deze certificering

In het studiecentrum kunt u de MOS: Microsoft Office Word examentraining doen. Als zelfstudie kunt u in het studiecentrum bij Computrain een instaptest doen. De onderwerpen die u nog niet voldoende kent, kunt u hier oefenen en vervolgens een eindtest doen, om te zien of u klaar bent voor het examen.

Vraag uw MOS Word-examen aan

Op enkele Computrain locaties is een Certiport exameninstituut gevestigd. Daar kunt u MOS-examens doen. De examens zijn beschikbaar voor Office 2007, Office 2010 en Office 2013. Alle examens zijn in het Engels, maar veel van de Office 2007- en Office 2010-examens zijn inmiddels ook in het Nederlands beschikbaar. Voordat u een examen kunt boeken, moet u eerst een account aanmaken bij Certiport. Daarna kunt u zich inschrijven voor het examen.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.