Microsoft Visual Studio trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Visual Studio bij Computrain

In een Visual Studio cursus leert u werken met de veel gebruikte softwareontwikkelomgeving van Microsoft. Met de Visual Studio Integrated Development Environment (IDE) creëert u (web)applicaties voor diverse Microsoft- of Windows-omgevingen zoals ASP.NET, XML-webservices, Azure, Windows-desktop en mobiele toepassingen voor o.a. Windows Phone en Windows Store.

Als Microsoft Gold Learning Partner heeft Computrain een uitgebreid Microsoft development-aanbod met MOC-trainingen en MCSD-certificeringstajecten, waarbij u leert programmeren en ontwikkelen met o.a. C#, HTML5, JavaScript, Visual C++, Visual Basic of .NET.

Visual Studio en Team Foundation Server

De  training Team Foundation Server (TFS) BuildSource Control of Work Item Management sluit goed aan bij de Visual Studio cursussen. Tijdens een TFS training bestudeert u alle stappen in een softwareontwikkelingsproces: reporting, requirements management, projectmanagement, labmanagement, testing en release management. De trainingen zijn dan ook geschikt voor projectleiders, ontwikkelaars, testers, teamleiders en softwarearchitecten die werken volgens het Application Lifecycle Management (ALM) principe.

Met  Microsoft Visual Studio ALM wordt u optimaal ondersteund. Testers worden tijdens de uitvoering en administratie van tests en bugs ondersteund en architecten bij het definiëren en controleren van de architectuur. Teamleiders krijgen betere middelen om de voortgang te monitoren en projectmanagers krijgen een perfect totaaloverzicht van de voortgang van het ontwikkeltraject.

Programmeren in C#

Het MOC-aanbod programmeertaaltrainingen C# is geschikt voor beginnende en voor meer ervaren programmeurs. C# is een objectgeoriënteerde (OO) programmeertaal. De taal lijkt qua syntaxis en semantiek sterk op Java en het vormt een onderdeel van Microsofts .NET framework.

Kies bijvoorbeeld de Programming in C# training wanneer u in korte tijd de basisprincipes en geavanceerdere elementen van C# onder de knie wilt krijgen. Raak bekend met het .NET framework, de editor, objecten, methods en properties en de volledige C#-syntax.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.