VMware trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Word VMware Certified Professional met een VMware-certificering

Een VMware-training van Computrain leert u om te gaan met het virtualisatieplatform, maar is er ook op gericht u goed voor te bereiden op het officiële VMware-examen dat hoort bij een VMware-certificering. U bent VMware Certified Professional wanneer u slaagt voor het examen.

Extra VMware trainingen aangeboden bij Computrain

Onderstaande trainingen worden eveneens door Computrain aangeboden en zijn direct te boeken. Neem telefonisch contact op met onze studieadviseurs via 030 234 85 00. Zij kunnen u meer vertellen over het studieprogramma, lesdata, leslocaties en kosten.

  • Horizon Fast Track (view & mirage)
  • VMware Cloud Orchestration and Extensibility

vSphere 6.0: Installatie, implementatie, configuratie en beheer

De klassikale training VMware vSphere 6.0: Install, Configure & Manage is bedoeld voor systeembeheerders die verantwoordelijk zijn voor een netwerkomgeving met VMware vCenter Server en/of VMware ESX/ESX(i) 6.0. In deze training maakt u kennis met de mogelijkheden van VMware vSphere, waarbij praktijk en theorie elkaar afwisselen.

In de versnelde training VMware vSphere 6.0: Fast Track richt u zich ook op de installatie, configuratie en beheer van vSphere 6.0, maar komen er ook geavanceerdere taken en vaardigheden aan de orde voor de configuratie van hoog beschikbaar en schaalbare virtuele infrastructuren. Na deze training bent u optimaal voorbereid om het examen VMware Certified Professional 6 af te leggen.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.