banner

Projectmanagement cursussen en opleidingen

030 234 8500 06 101 632 89 info@computrain.nl

Kies voor een cursus of opleiding Projectmanagement bij Computrain

Met een cursus of opleiding Projectmanagement doet u kennis op waarmee u uzelf en organisaties een grote dienst bewijst. Organisaties stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van projecten. Binnen ICT zijn projectmatig werken en projectmanagement onontbeerlijk. Markt en technologie veranderen immers steeds sneller en dat legt een enorme druk op bestaande organisaties. De traditionele organisatiestructuur is vaak niet toereikend om snel en flexibel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Projectmanagement effectief inzetten maakt dat wel mogelijk. 

Verbeter uw effectiviteit met een cursus of opleiding Projectmanagement

Ieder project bevat unieke kenmerken en vraagt daarom om een unieke aanpak. Dat hoeft niet te betekenen dat het leiden van een project iedere keer een nieuw avontuur wordt. Er is een aantal zaken waaraan ieder project dient te voldoen. Deze aspecten komen aan de orde in de klassikale training Projectmatig werken. Deze training is bovendien zeer geschikt als voorbereiding op de training Microsoft Project 2003-2007 Basis of Microsoft Project 2010-2013 Basis. Ook kunt u zich verder verdiepen in de methode PRINCE2® met de cursus PRINCE2® Foundation of kies voor een praktijkgerichte IPMA-cursus IPMA-B, -C of -D. Uw effectiviteit verbeteren? Volg een training of opleiding Projectmanagement bij Computrain.

Computrain heeft altijd een aanpak die bij u past

Een cursus Projectmanagement of opleiding Projectmanagement van Computrain is altijd actueel en praktijkgericht. Ze leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat. Uw eigen leerwens staat centraal. U merkt direct het effect van onze training in uw praktijk. U werkt efficiënter en productiever.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren