banner

PowerPoint Certificering

Examens Microsoft Office Specialist (MOS) PowerPoint bij Computrain

Behaal uw officiële Microsoft Office Specialist (MOS) certificering. Het Microsoft Office Specialist (MOS) certificeringprogramma is het meest gezochte certificeringsprogramma als u uw vaardigheden wilt valideren en uw carrière wil bevorderen. De MOS-certificering stelt u in staat de eigenschappen en functionaliteit van Microsoft PowerPoint maximaal te benutten en zich te onderscheiden tijdens de opleiding en op het werk.

De MOS-certficering PowerPoint is geschikt voor eindgebruikers tot helpdeskmedewerkers.

De voordelen van een officiële Microsoft Office Specialist-certificering

Als werknemer komt u met deze erkende certificering eerder in aanmerking voor een vacature of promotie. Het is aangetoond dat gecertificeerde werknemers met meer gemak en plezier hun werk uitvoeren.

Als werkgever kunt u de certificering gebruiken om sollicitanten te screenen op hun vaardigheid in Microsoft Office. Ook toont onafhankelijk onderzoek aan dat bedrijven met gecertificeerde werknemers productiever zijn dan bedrijven met werknemers zonder certificering. Bovendien geeft optimaal gebruik van Office-applicaties een hoger rendement in de investering van het Office-pakket. In uw bedrijf ontstaat automatisch een daling op de hoeveelheid benodigde technisch support.

Boeken van een MOS-examen

Op de vestigingen van Computrain in Utrecht en Amsterdam kunt u elke werkdag een examen Microsoft Office Specialist afleggen. De examens zijn beschikbaar voor Office 2007, Office 2010 en Office 2013. Het examen bestaat uit circa 20 vragen waarvoor u ongeveer 50 minuten de tijd krijgt. Bij iedere vraag krijgt u een praktische opdracht. Bij de meeste examens hebt u de keuze uit de Nederlandse of de Engelse taal. Na afloop van het examen wordt gecontroleerd hoe de opdrachten zijn uitgevoerd en krijgt u het resultaat direct te zien. Binnen enkele weken ontvangt u het officiële certificaat.

Voordat u een examen kunt boeken, moet u eerst een account aanmaken bij Certiport. Daarna kunt u zich inschrijven voor het examen. Voor de MOS-examens geldt een tarief van € 70,00 (excl. € 25,00 administratiekosten en BTW).

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren