PowerPoint Basis trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft PowerPoint Basis bij Computrain

Microsoft PowerPoint is de meest gebruikte toepassing voor het maken van presentaties. Wilt u vanaf de basis leren hoe u complete presentaties maakt en presenteert dan is dit de cursus voor u. U leert niet alleen hoe u structuur aanbrengt in uw presentaties maar ook hoe u deze kunt verfraaien door het gebruik van afbeeldingen, grafieken, video en audio, diaovergangen en animaties.

De cursus Microsoft PowerPoint Basis is geschikt voor gebruikers met weinig ervaring in het maken van PPT-presentaties met PowerPoint en die zich graag verder willen ontwikkelen. In deze praktijkgerichte basiscursus leert u van start tot eind een PowerPoint-presentatie op te bouwen, waarbij u werkt met opmaakmogelijkheden, tabellen, grafieken, tekenobjecten, het invoegen van afbeeldingen/geluid/video en het uitgebreide aanbodvan overgangseffecten en animaties. Afsluitend leert u hoe u een presentatie start en navigeert. Na afronding van de cursus ontvangt u een officieel certificaat.

Computrain verzorgt cursussen voor Microsoft PowerPoint 2000-2003, 2007-2010 en 2013. Controleer met welke versie van PowerPoint u werkt. Wij hebben de verschillen per versie voor u op een rij gezet.

Kies de leermethode die bij u past

Bij Computrain heeft u de keuze uit diverse leermethoden:

  • Klassikaal: er wordt met standaard lesmateriaal gewerkt en een vaststaande lesopbouw. U leert niet alleen door informatie van de docent en het doen van oefeningen maar ook door de contacten met uw medestudenten.
  • Studiecentrum: u volgt op individuele basis uw eigen training met bestaand lesmateriaal.
  • Maatwerk: op basis van een gedegen intake wordt de training geheel op maat verzorgd; passend bij uw wensen, doelstellingen en organisatie.

Kwaliteit in begeleiding en studiemateriaal

Als u een training volgt bij Computrain bent u verzekerd van kwaliteit. De docenten die de trainingen verzorgen zijn specialist op hun gebied en officieel door Microsoft gecertificeerd. Verder is Computrain als Microsoft Gold Learning Partner al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikers-, systeem- en netwerktrainingen. Deze nauwe samenwerking komt uiteindelijk ook u ten goede.

Het Nederlandstalige cursusmateriaal dat tijdens de cursussen PowerPoint wordt gebruikt bevat behalve de oefeningen een schat aan informatie die als naslag kan dienen en vele tips en trucs. De Engelstalige benamingen van menu’s, knoppen en functies staan tevens vermeld.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.