PowerPoint Advanced trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft PowerPoint Advanced bij Computrain

De cursus Microsoft PowerPoint Advanced is de logische vervolgstap na afronding van een cursus PowerPoint Basis (of als u over de juiste basiskennis beschikt). In deze praktijkgerichte cursus leert u met deskundige begeleding van gecertificeerde trainers uw presentaties, visueler, dynamischer en overtuigender te maken.

In de cursus PowerPoint Advanced leert u werken met aangepaste animaties, effecten voor diaovergangen, actie- en tijdsinstellingen en het opzetten van een interactieve voorstelling. Na afronding van iedere training ontvangt u een officieel certificaat.

Computrain verzorgt cursussen voor Microsoft PowerPoint 2000-2003, 2007-2010 en 2013. Controleer met welke versie van PowerPoint u werkt. Wij hebben de verschillen per versie voor u op een rij gezet.

Kies de leermethode die bij u past

Bij Computrain heeft u de keuze uit diverse leermethoden:

  • Klassikaal: er wordt met standaard lesmateriaal gewerkt en een vaststaande lesopbouw. U leert niet alleen door informatie van de docent en het doen van oefeningen maar ook door de contacten met uw medestudenten.
  • Studiecentrum: u volgt op individuele basis uw eigen training met bestaand lesmateriaal.
  • Maatwerk: op basis van een gedegen intake wordt de training geheel op maat verzorgd; toegepast op uw organisatie, wensen en situatie.

Microsoft cursussen bij Computrain: Kwaliteit verzekerd

Als u een training volgt bij Computrain bent u verzekerd van kwaliteit. De docenten die de trainingen verzorgen zijn specialist op hun gebied en officieel door Microsoft gecertificeerd. Verder is Computrain als Microsoft Gold Learning Partner al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikers-, systeem- en netwerktrainingen. Deze nauwe samenwerking komt uiteindelijk ook u ten goede.

Het Nederlandstalige cursusmateriaal dat tijdens de cursussen PowerPoint wordt gebruikt bevat behalve de oefeningen een schat aan informatie die als naslag kan dienen en vele tips en trucs. De Engelstalige benamingen van menu’s, knoppen en functies staan tevens vermeld.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.