Outlook Certificering

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Examens Microsoft Office Specialist bij Computrain

Computrain biedt u de mogelijkheid om u als Microsoft Office Specialist te certificeren door het officiële en internationaal erkende MOS-examen te doen. Het gedegen programma van het complete Outlook-traject van Computrain bereidt u uitstekend voor op dit officiële Microsoft examen. In het bedrijfsleven is de certificering Microsoft Office Specialist dé meestgebruikte validatiewijze die aantoont dat u over uitstekende Microsoft Outlook-vaardigheden beschikt.

Voor wie is de MOS Outlook-certificering geschikt?

Iedereen kan zich certificeren door het examen te doen; studenten, kantoormedewerkers, docenten, secretaresses, helpdeskmedewerkers, ICT-ondersteuners, eigenlijk iedereen die Outlook professioneel gebruikt. Het certificaat Microsoft Office Specialist Outlook is het bewijs dat u kennis en vaardigheden bezit om Outlook efficiënt te gebruiken.

Intensieve examentraining voor deze certificering

In het studiecentrum kunt u de MOS: Microsoft Office Outlook examentraining doen. Als zelfstudie modules kunt u in het studiecentrum bij Computrain een instaptest doen, de onderwerpen die u nog niet voldoende kent kunt u hier oefenen en vervolgens een eindtest doen, om te zien of u klaar bent voor het examen.

MOS Outlook-examen aanvragen

Op enkele Computrain locaties is een Certiport exameninstituut gevestigd. Daar kunt u MOS-examens doen. De examens zijn beschikbaar voor Office 2007, Office 2010 en Office 2013. Alle examens zijn in het Engels, maar veel van de Office 2007- en Office 2010-examens zijn inmiddels ook in het Nederlands beschikbaar. Voordat u een examen kunt boeken, moet u eerst een account aanmaken bij Certiport. Daarna kunt u zich inschrijven voor het examen.

Voor de MOS-examens geldt een tarief van € 70,00 (excl. € 25,00 administratiekosten en BTW).

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren