Outlook Basis trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft Outlook Basis bij Computrain

In de cursus Outlook Basis leert u het gebruik van e-mail zoals het adresseren van berichten, een duidelijk onderwerp kiezen voor groeperen van berichten, een automatische ondertekening voor berichten maken, automatische antwoorden bij afwezigheid instellen. Maar ook het bijhouden en instellen van uw agenda met het vastleggen van afspraken, evenementen plannen, herhalende afspraken instellen. Daarnaast leert u zoeken in uw Outlook-items en het gebruik van Outlook Web Access.

Na afronding van uw Basis training is een Outlook Advanced cursus een logische vervolgstap. Microsoft Gold Learning Partner Computrain verzorgt Outlook cursussen en certificeringen in de Office-versies 2003, 2007, 2010 en 2013. Na afloop van uw Outlook Basis training ontvangt u een officieel certificaat.

Klassikale cursus of zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Outlook cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Word goed.

Volg Outlook Basis op een Computrain locatie bij u in de buurt

Computrain verzorgt Outlook trainingen op diverse goed bereikbare locaties in heel Nederland. De juiste installatie en configuratie van Microsoft Outlook in combinatie met  Exchange Server is op de Computrain locaties aanwezig. Elke cursus staat er een "schone" installatie klaar.

Het cursusmateriaal is geschikt als naslagwerk

Tijdens de cursus wordt gebruikgemaakt van cursusmateriaal en oefeningen die door ervaren gecertificeerde docenten van Computrain is geschreven. In het cursusmateriaal staan per onderdeel de verschillende stappen die u moet doen, zodat u na de cursus het cursusboek als naslagwerk kunt gebruiken in uw werksituatie. Het cursusmateriaal is in het Nederlands, maar bevat ook de bij het onderwerp behorende Engelse termen.

Met welke Office-versie werkt u?

De Office-cursussen worden aangeboden in verschillende versies: combinatie Office 2000-2003 met menu's en werkbalken en combinatie Office 2007-2010-2013 met het lint. Het is niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom geschikt is voor u. Computrain heeft de verschillen voor u op een rij gezet. 

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.