Outlook Advanced trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft Outlook Advanced bij Computrain

De Microsoft Outlook Advanced trainingen van Microsoft Gold Learning Partner Computrain gaan dieper in op de geavanceerde mogelijkheden van deze veelgebruikte e-mail- en agendaomgeving. Om efficiënt te werken en meer uit Outlook te halen is deze cursus een aanrader.

In de Outlook Basis cursus heeft u met de standaard mogelijkheden en structuur van de Office-applicatie gewerkt. De Microsoft Outlook Advanced cursussen zijn dan ook een logische vervolgstap voor de gebruiker die zich professioneel verder wil ontwikkelen.

Onderwerpen in de Outlook Advanced-trainingen, zoals het organiseren en archiveren van uw e-mailberichten, maken het gemakkelijker om Outlook te gebruiken. Samenwerken met collega's zoals het delen van agenda's, uitnodigingen voor vergaderingen versturen en accepteren, zorgen dat u efficiënter kunt werken. Samen een postbus beheren, taken voor elkaar maken en beheren en contactpersonen delen door machtigingen te verlenen, zijn onderdeel van het nieuwe werken. 

Bespaar aantoonbaar 10% van uw tijd

Getting things done, efficiënter werken en aantoonbaar 10 % van uw tijd besparen. Voor werkgevers kan een cursustraject Outlook een belangrijk onderdeel vormen voor het verhogen van de productiviteit van werknemers. Naast de klassikale openrooster trainingen biedt Computrain ook een maatwerk- in companytraject aan voor Office cursussen, waarbij het cursusprogramma volledig op de behoeften en doelstellingen van uw organisatie wordt afgestemd. Onze opleidingsadviseurs helpen u graag met uw opleidingswensen.

In de praktijkgerichte training Getting Things Done leert u uw tijd beter in te delen aan de hand van de bekende methode van David Allen om Outlook efficiënter te gebruiken. Met begeleiding van gecertificeerde Microsoft-trainers maakt u zich de vaardigheen eigen in deze 1-daagse cursus. De focus ligt hierbij op de 5 stadia voor het beheersen van uw werkstroom, projectplanning en projectbeheersing met Microsoft Outlook.

Zowel Nederlands- als Engelstalig

U kunt in het leslokaal zelf kiezen of u de Nederlandse of Engelse software wilt gebruiken door uw taalvoorkeur in te stellen. Het cursusmateriaal is in het Nederlands geschreven, maar bij opdrachten en commando's staan ook de Engelse termen vermeld.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren