banner

SharePoint training of cursus

Volg een SharePoint training bij Computrain

Elke dag werken veel gebruikers met SharePoint zonder dat ze goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden van het programma. Dat is zonde, want als u weet wat het programma te bieden heeft, kunt u daar uw voordeel mee doen en veel efficiënter werken. Computrain biedt een SharePoint-training voor ieder niveau.

Cursus SharePoint voor gebruikers

Bent u verantwoordelijk voor het beheren en plaatsen van content in SharePoint en wilt u hier meer over leren zonder dat het te technisch wordt? Dan is een cursus SharePoint van Computrain interessant voor u. In deze cursussen, die alle gericht zijn op de praktijksituatie van een contentmanager, komen onderwerpen als (subside)beheer, werken met lijsten en bibliotheken, site-architectuur, sitemanagement en SharePoint Workspace aan bod. Bekijk hieronder onze populairste SharePoint trainingen voor contentmanagers: 


Training SharePoint voor beheerders

Voor de continuïteit van werkzaamheden is het van groot belang dat SharePoint-omgevingen onderhouden en beheerd worden. Door dit op een juiste en efficiënte manier te doen, worden onnodige storingen voorkomen en kunnen medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden optimaal gebruik blijven maken van SharePoint. Bent u beheerder van een SharePoint-omgeving? Bekijk dan hieronder onze SharePoint trainingen en certificeringsprogramma’s voor beheerders: 


SharePoint cursussen voor ontwikkelaars

U kunt met behulp van webparts, scripts, apps en installaties uw SharePoint-omgeving volledig aanpassen aan uw wensen, inclusief list definitions, business data connectivity-modellen en site-definities. Ontwikkelt u voor SharePoint? Bekijk dan onze SharePoint cursussen en certificeringsprogramma’s voor ontwikkelaars: 


Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren