Java cursus en training

Kies één van de programma's

Java cursus programmeren op ieder niveau

Wilt u leren programmeren met een cursus Java. Het uitgebreide opleidingsaanbod Java cursussen gaat in op de basis- en geavanceerde principes van programmeren in de Java-taal. Daarnaast komen ook de mogelijkheden en de werking van Java client- en servertechnologie aan bod.

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal, grotendeels gebaseerd op C++. Het opleidingsaanbod is zeer geschikt voor o.a. software developers, software engineers en projectleiders van verschillende kennisniveaus.

Basis en Advanced Java programmeren

Wilt u starten als (web)applicatieontwikkelaar, maar heeft u onvoldoende programmeerervaring of –kennis? In de meerdaagse Java SE 7 Programming training leert u de Java-syntax en verdiept u zich onder meer in de werking en het gebruik van (nested) classes, objects, arrays, inheritance, exceptions, JDBC en multithreading.

Wilt u zich verder verdiepen in toepassing van geavanceerde technieken van Java SE? Kies dan de Advanced Java SE7 Development training waarin onderwerpen als  RMI, reflection,  synchronization, JNI, sockets en het gebruik van design patterns behandeld worden.

Aan de hand van theorie en praktische oefeningen leert u applicaties ontwikkelen op basis van Java SE7 of EE7. Met begeleiding van een ervaren en deskundige docent bent u optimaal voorbereid op het afsluitende examen. 

Advies nodig?

Update aanvragen

Ik wil Update ontvangen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.