Excel Basis trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft Excel Basis bij Computrain

Microsoft Excel is een zgn. spreadsheetprogramma dat in eerste instantie bedoeld is als rekenblad. Het programma is bijzonder geschikt voor het overzichtelijk weergeven van data. Op deze data kunnen tal van bewerkingen worden uitgevoerd en kunnen grote hoeveelheden data statistisch worden verwerkt. In de basistraining leert u tekst, getallen en datums in te voeren en eenvoudige berekeningen te maken. Bij het maken van berekeningen wordt ook ingegaan op het kopiëren van een formule. U leert selecties te maken en deze te verplaatsen en te kopiëren. Daarnaast leert u werkbladen op te maken om data overzichtelijk weer te geven en te kunnen afdrukken. Het maken van grafieken komt eveneens aan bod.

Kies de leermethode die past bij uw doelstelling

  • Klassikaal: er wordt met zelfontwikkeld cursusmateriaal gewerkt en een vaststaande lesopbouw. Leer door oefeningen en contact met docent en medestudenten.
  • Studiecentrum: u volgt op individuele basis uw eigen training met door Computrain zelfontwikkeld studiemateriaal.
  • Maatwerk: op basis van een gedegen intake wordt de training geheel op maat verzorgd. Aangepast aan de wensen, doelstelling en situatie van uw organisatie.

Microsoft Gold Learning Partner

Als u een training volgt bij Computrain bent u verzekerd van kwaliteit. De docenten die de trainingen verzorgen zijn specialist op hun gebied en door Microsoft gecertificeerd. Verder is Computrain al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikers-, systeem- en netwerktrainingen. Deze nauwe samenwerking komt uiteindelijk ook u ten goede.

Het Nederlandstalige cursusmateriaal dat tijdens de cursussen Excel wordt gebruikt bevat behalve de oefeningen een schat aan informatie die als naslag kan dienen en vele tips en trucs. De Engelstalige benamingen van menu’s, knoppen en functies staan tevens vermeld.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.