Cisco trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Cisco training volgen en certificering behalen bij Computrain

Cisco is marktleider op het gebied van netwerkoplossingen en meer dan 80 procent van al het internetverkeer wereldwijd verloopt via de routers van Cisco. Bij Computrain bent u aan het juiste adres voor een Cisco training die u ook voorbereidt op een officieel examen dat hoort bij een Cisco certificering.

De voordelen van een Cisco training bij Computrain:
  • Minder lang van uw werkplek
  • Lagere kosten
  • Officiële certificering

Cisco ICND1 en ICND2: lestijd verkort en nu extra voordelig!

Computrain heeft een ruim aanbod aan Cisco trainingen. In de intensieve CCNA Bootcamp bereidt u zich in 7 aaneengesloten dagen voor op het CCNA-examen. Het CCNA-certificaat wordt door veel bedrijven gezien als indicatie voor praktische netwerkkennis. Met officieel geautoriseerd studiemateriaal leert u over netwerken, routing, switching, WAN en LAN netwerken.

In de training Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1) vergroot u uw basiskennis over netwerken, waarbij wordt ingegaan op LAN-, WLAN- en WAN-technieken, Ethernet, TCP/IP, routing, switching en network security. In de vervolgtraining Part 2 (ICND2) verdiept u zich met praktische oefeningen in configuratie en troubleshooting van Cisco-netwerken.

Extra Cisco trainingen aangeboden bij Computrain

Onderstaande trainingen worden eveneens door Computrain aangeboden en zijn direct te boeken. Neem telefonisch contact op met onze studieadviseurs via 030 234 85 00. Zij kunnen u meer vertellen over het studieprogramma, lesdata, leslocaties en kosten.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.