Amazon Web Services (AWS) Training

Kies één van de programma's

AWS Trainingen

Welke organisatie wil er nu niet sneller, kostenefficiënter en schaalbaarder kunnen opereren? Amazon Web Services kan u daarbij helpen met een uitgebreide set aan services. Services die worden gebruikt door de grote ondernemingen, maar ook door de kleine startups en die kracht geven aan een variëteit aan web- en mobiele applicaties, data processing, storage, enzovoort. Met Amazon Web Services kunt u de benodigde ruimte en rekenkracht voor uw applicaties eenvoudig op- en neerschalen, afhankelijk van de behoefte.
 
AWS trainingen zijn ontwikkeld om u te leren omgaan met de cloud-based services en oplossingen van Amazon Web Services. Een AWS training is voor iedereen die een beter begrip wil hebben van AWS services, van beginner tot mensen met ruime ervaring. 

Voordelen van AWS training

  • U leert over de AWS services en oplossingen aan de hand van uitgebreide oefeningen, heldere demonstraties en hands-on labs.
  • Alle Computrain AWS trainingen worden verzorgd door AWS field experts. Daardoor raakt u nog sneller vertrouwd met de mogelijkheden van AWS en worden uw vragen nog beter beantwoord.
  • U kunt eenvoudiger en beter onderbouwd beslissingen nemen op het gebied van IT Solutions.
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren