Alle Word trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Overzicht alle trainingen en cursussen Microsoft Word bij Computrain

Word wordt als tekstverwerkingsprogramma door bijna iedere werknemer gebruikt. Ook Outlook kan gebruikmaken van de tekstverwerkingsmogelijkheden van Word. Er zijn zeven 1-daagse cursussen die u bij Computrain kunt volgen. Het aanbod is modulair, zodat u kunt inschrijven voor de cursus die aansluit op uw kennisniveau en -behoefte.

Doe de Microsoft Word cursus die past bij uw doelstelling

Word Basis I is ontwikkeld om mensen met weinig ervaring snel op weg te helpen. Met deskundige begeleiding van ervaren docenten maak u kennis met de mogelijkheden van het porgramma en leert u documenten bwerken, opslaan en afdrukken. Bovendien leert u hoe u efficiënt tekst selecteert, kopieert en verplaatst. Ook de opmaak van tekst is bij deze cursus inbegrepen.

Gebruikers met meer ervaring met Microsoft Word werken kiezen voor Word Basis II. Leer sjablonen, opmaakprofielen en secties effectief in te zetten. Daarnaast leert u alinea's op te maken, opsommingen en nummer te gebruiken en tekst- en taalcorrecties toe te passen.

De Word Advanced trainingen van Computrain gaan dieper in op meer geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Word. Deze trainingen behandelen onderwerpen als: invoegen van kop- en voetteksten, automatische paginanummering, gebruikmaken van tabellen, stijlen (opmaakprofielen) toepassen en maken, automatische nummering van kopteksten, een automatische inhoudsopgave laten genereren, afbeeldingen invoegen en voorzien van een bijschrift, voet- en eindnoten maken, opmerkingen invoegen, tekst redigeren (wijzigingen bijhouden), document beveiligen en, tenslotte, mailings (afdruk samenvoegen, mailmerge) verzorgen.

stroomschema-Word

Een klassikale cursus of zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Word cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Word goed.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.