Alle Outlook trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Overzicht alle trainingen en cursussen Microsoft Outlook bij Computrain

Voor de verschillende versies van Outlook zijn er complete trainingstrajecten opgesteld. Wanneer u een compleet traject doet, dan kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Outlook.

De cursus Outlook Basis is geschikt voor gebruikers met weinig ervaring met Microsoft Outlook. Leer gebruik te maken van de e-mail- en agendafuncties. Bijvoorbeeld: het instellen van een automatische handtekening, afwezigheidsmeldingen instellen, bijhouden van uw agenda, (herhalende) afspraken instelen en evenementen plannen.

De cursus Outlook Advanced gaat verder in op de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Outlook. De Advanced training is dan ook de ideale vervolgstap als u de Basis training heeft afgerond. Leer uw berichten organiseren en archiveren, uw agenda te delen en de mogelijkheden voor taakbeheer te gebruiken.

In de cursus Outlook Tips & Tricks leert u de minder bekende mogelijkheden van Microsoft Outlook kennen.

Met welke Outlook-versie werkt u?

De Outlook-cursussen worden aangeboden in: Outlook 2003 met de bediening via menu's en werkbalken, Outlook 2007 waarbij een combinatie van menu's en werkbalken en het lint wordt gebruikt, Outlook 2010 en Outlook 2013 die uitsluitend het lint gebruiken. Het is soms niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom geschikt is. Computrain heeft de verschillen voor u op een rij gezet.

Klassikaal of studiecentrum

In de klassikale Outlook-cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Outlook goed.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.