Access: trainingen en opleidingen

Kies één van de programma's

Over Microsoft Access

In tegenstelling tot de rekenkundige spreadsheetsoftware Excel, beheert u met Microsoft Access grote hoeveelheden data in uw relationele database. In Access kunt u uw gegevens efficiënt invoeren, ordenen, beheren en ophalen. U werkt daarvoor met tabellen, formulieren, filters, query’s en macro’s. Meer weten over Access? Computrain biedt trainingen over Microsoft Access voor beginners en gevorderden. Voor uw certificeringsprogramma kiest u de versie van Access waarmee u daadwerkelijk werkt of gaat werken.

Waarom training Access volgen?

Door uw grote gegevensbestanden op een snelle manier bij te houden, werkt u overzichtelijker, effectiever en met meer plezier. Een training Access helpt u aan de kennis en vaardigheden om dit te bereiken. Wilt u uw Access-ervaring bewijzen met een erkende certificering van Microsoft? Volg dan een certificeringsprogramma: een totaalbundel trainingen inclusief examen die u opleiden tot Microsoft Office Specialist (MOS) Access. Behalve werkgemak geeft een MOS-certificaat u ook meer waarde op de arbeidsmarkt. Computrain is Microsoft Gold Learning Partner. Onze trainingen en certificeringsprogramma’s Access voldoen dus aan de kwaliteitseisen van Microsoft.

Praktijkgericht leren: klassikaal of zelfstandig

Computrain heeft Access-trainingen voor beginners en gevorderden. U volgt bijvoorbeeld een praktijkgerichte klassikale training, met vakgenoten en een ervaren trainer. In de lessen wisselen theorie en praktijk elkaar af en u gaat direct aan de slag met Access. Misschien studeert u liever zelfstandig. Dat kan in ons Studiecentrum. In onze hoogwaardige trainingslocaties bepaalt u zelf het tempo en de onderwerpen die u wilt bestuderen. Er is een gecertificeerde trainer aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. De lessen zijn in het Nederlands, in het lesmateriaal staan zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten. Na afloop van onze Access-trainingen ontvangt u een deelnamecertificaat, of wanneer u het examen doet, de officiële MOS-certificering.

Welk Access-training past bij u?

Wilt u aan de slag met het maken van tabellen en query’s met Microsoft Access? Of heeft u al ervaring met Access en wilt u meer leren over de geavanceerde mogelijkheden die Access biedt voor bijvoorbeeld het analyseren van data? Wilt u uw certificering Microsoft Office Specialist (MOS) Access halen? Wij geven u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.