banner

Adobe InDesign trainingen en cursussen

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Adobe InDesign bij Computrain

Adobe InDesign is hét desktop publishingprogramma (dtp) voor het opmaken van drukwerk (flyers, folders, tijdschriften, boeken, brochures, affiches) en digitale publicaties (o.a. epub, pdf). Computrain biedt praktijkgerichte trainingen InDesign Basis en InDesign Advanced aan voor beginnende gebruikers en meer ervaren gebruikers.

InDesign cursus voor beginner, gevorderde en expert

De praktijkgerichte training Adobe InDesign Basis  zijn speciaal bedoeld voor gebruikers met weinig tot geen ervaring met desktop publishing. Tijdens deze grafische training maak u kennis met de werkruimte van InDesign en doet u basisvaardigheden op om te starten met dtp. U leert o.a. nieuwe documenten aan te maken, tekst en beeld te plaatsen, objecten te gebruiken, stramienpagina's op te maken, over typografie, tekstformattering, gebruik van tekststijlen, preflight en exportmogelijkheden. 

De cursus Adobe InDesign Advanced vormt de logische vervolgstap voor gebruikers die de volledige functionaliteitl willen benutten van het desktop publishingprogramma. Leer over opmaak van lange documenten, drukwerkvoorbereiding, documentexport, kleurmanagement, besturingselementen op objecten en geavanceerde paginalay-out. Deze cursus is een uitstekende voorbereiding op het Adobe Certified Expert (ACE) InDesign-examen en de certificering Design Specialist. Onze opleidingsadviseurs geven u graag meer informatie.

Verkort de productietijd van uw drukwerk, digitale publicaties en dtp-werkzaamheden

De meerdaagse klassikale InDesign trainingen zijn ontwikkeld voor dtp'ers, grafisch vormgevers, illustratoren en communicatiemedewerkers, die verantwoordelijk zijn voor drukwerk en publicaties. Computrain is een Adobe Authorized Training Centre. Dit betekent dat u voor uw training altijd bent verzekerd van actueel en praktijkgericht cursusmateriaal dat aansluit op de officiële Adobe-examens. 

Bovendien wordt u tijdens uw training begeleid door een Adobe Certified Expert en beschikt u over de online leeromgeving e-Connect. Hier vindt u aanvullende informatie over uw opleiding en kunt u eenvoudig contact onderhouden met medecursisten en docent. Computrain biedt trainingen aan met diverse startmomenten op locaties in heel Nederland.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren