banner

Cursus Adobe Creative Cloud

030 234 8500 06 101 632 89 info@computrain.nl

Cursus Adobe: veel meer dan pdf en Photoshop

Waarschijnlijk denkt u bij Adobe meteen aan pdf of Photoshop. Adobe heeft echter nog veel meer programma’s in haar pakket. Denk bijvoorbeeld aan een programma waarmee u de lay-out van flyers kunt ontwerpen (InDesign), een programma waarmee u uw eigen website kunt maken (Dreamweaver) of een programma waarmee u zelf animaties kunt ontwikkelen (Flash). Computrain biedt cursussen Adobe Creative Cloud voor beginners en gevorderden.

Adobe-cursussen op Basis- en Advancedniveau

Of u nu een absolute beginner bent of al wat meer ervaring heeft met de programma’s van Adobe: bij Computrain bent u aan het juiste adres. De meeste cursussen zijn als Basis- of als Advancedvariant beschikbaar. In de Basiscursus doet u fundamentele kennis op die u vervolgens in de Advancedcursus desgewenst verder kunt uitdiepen. Zo heeft het gekozen Adobe-programma uiteindelijk geen geheimen meer voor u.

Groot en gevarieerd aanbod Adobe-cursussen bij Computrain

Bij Computrain kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan Adobe Creative Cloud-cursussen voor grafisch ontwerpers, dtp’ers, fotografen en iedereen die zich professioneel of hobbymatig bezighoudt met het maken of bewerken van beelden. Bent u op zoek naar een cursus waarin u leert animaties te maken of bewerken? Dan is een cursus Flash interessant voor u. Wilt u meer leren over het maken van vectorafbeeldingen? Dan is Illustrator de aangewezen cursus. Computrain biedt zowel een Basis- als een Advancedcursus Illustrator aan. Een cursus InDesign is interessant voor u als in uw werk verantwoordelijk bent voor de opmaak van drukwerk en digitale publicaties, en onder begeleiding van een Adobe Certified Expert meer wilt leren over de mogelijkheden die InDesign biedt. U kunt ook bij Computrain terecht als u werkzaam bent als websitebouwer en/of -beheerder en meer wilt leren over de mogelijkheden die Dreamweaver biedt. Computrain biedt de Basis- en Advancedcursussen Dreamweaver aan. Veel mensen kennen Adobe van Adobe Reader. Maar wist u dat u ook zelf pdf’s kunt maken, bewerken, ondertekenen en samenvoegen? Dit leert u in een cursus Adobe Acrobat bij Computrain. Ook voor een cursus Photoshop is Computrain de aangewezen partij. Adobe Photoshop is dé standaard voor drukwerk, dtp en digitale beeldbewerking voor het web. De cursussen zijn dan ook bestemd voor beginnende en gevorderde fotografen, grafisch vormgevers en designers. Houdt u zich als amateur of (semi)professional bezig met videomontage? Dan weet u vast dat dit een erg tijdrovende klus is. Met een cursus Adobe Premiere Pro van Computrain bespaart u kosten en geld. Bekijk hieronder het volledige aanbod cursussen Adobe Creative Cloud.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren