Adobe Acrobat trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Start uw cursus Adobe Acrobat bij Computrain

Wilt u zelf op eenvoudige en efficiënte wijze snel pdf's kunnen maken, bewerken, ondertekenen en samenvoegen? In de tweedaagse trainingen Acrobat Formulieren en Acrobat in een Office-omgeving leert u effectiever te werken met Adobe Acrobat, een programma om pdf-bestanden te maken. Het pdf-formaat (portable document format) is zeer geschikt om drukwerk digitaal voor te bereiden voor desktop, laptop, tablet en smartphone. Hoge compatibiliteit en flexibiliteit zijn kenmerken van dit bestandsformaat.

Adobe Acrobat: onmisbaar in een Office-omgeving

Met Adobe Acrobat maakt u  pdf-bestanden die leesbaar zijn met Adobe Reader dat gratis te downloaden is.

De basiscurus Acrobat in een Office-omgeving is geschikt voor gebruikers in een kantooromgeving. In de cursus wisselt u theorie en praktijk af en maakt u kennis de basisfuncties van Acrobat, waarbij de grafische aspecten van het pdf-formaat niet behandeld worden. Leer zelf pdf-bestanden te maken vanuit Microsoft Office, een pdf-portfolio te maken en beheren, correcties in een pdf aaan te brengen en documenten te digitaliseren. Daarnaastworden onderwerpen behandeld als de toevoeging van hyperlinks, de markering van tekstdelen, en de toevoeging van multimedia (audio, video) aan een pdf-document. Na deze cursus kunt u op efficiënte wijze zelf pdf-documenten opmaken, samenvoegen en digitaal ondertekenen.

In de vervolgcursus Acrobat Formulieren ontwerpt u formulieren met Acrobat Pro. Om deze klassikale training te starten dient u wel voldoende voorkennis te hebben van Acrobat Pro. In deze training maakt u een aantal voorgedefinieerde formulieren, waarbij ook enkele scripts gebruikt zullen worden. Met Acrobat Pro leert u statische formulieren te maken, ingescande formulieren te digitaliseren en bestanden te converteren.

Computrain is een erkend Adobe Authorized Training Centre

Tijdens de trainingen wordt gebruikgemaakt van zelfontwikkeld cursusmateriaal dat door docenten van Computrain is ontwikkeld. Computrain is een door Adobe erkend trainingscentrum, wat betekent dat u tijdens uw cursus wordt bijgestaan door een ervaren specialist op het vlak van Adobe-programma's. Start uw Acrobat cursus op diverse momenten op één van de regionale trainingslocaties in heel Nederland: regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren