Certificering Access

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Gebruik Microsoft Access voor uw database

Grip houden op uw data? Als u platte, niet-relationele gegevens kunt opslaan in één tabel of werkblad, gebruikt u het beste de spreadsheetsoftware Excel. Denk aan mailinglijsten of voorraden. Heeft u een relationele database nodig (meerdere tabellen met voornamelijk tekst) voor het opslaan van uw grote hoeveelheid gegevens? Dan is databaseprogramma Access voor u de passende optie. In Access kunt u met complexe lijsten werken en uw gegevens overzichtelijk en efficiënt invoeren, ordenen, beheren en ophalen.

Waarom MOS-certificering Access halen?

Na een certificeringsprogramma Access voert u uw werk uit met meer vertrouwen, gemak en plezier. In het bedrijfsleven is bovendien altijd vraag naar goed gekwalificeerde medewerkers. Een MOS-certificering is een wereldwijd erkend bewijs van uw vaardigheden met Microsoft Office. Het toont dat u met de effectief met de nieuwste technologieën kunt werken. U versterkt hiermee uw positie op de arbeidsmarkt en maakt meer kans op een hoger salaris of een leidinggevende functie. Computrain is Microsoft Gold Learning Partner. Dat betekent dat onze certificeringsprogramma’s voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Microsoft.

MOS-examen met slagingsgarantie

Onze certificeringsprogramma’s Access bestaan uit 3 cursussen en 1 examen met slagingsgarantie. De 3 cursussen zijn: Access Basis, Access Advanced: Data Analyseren en Macro’s, Access Advanced: Formulieren en Rapporten. De certificeringsprogramma’s bereiden u voor op het officiële Microsoft-examen (77-424 of 77-730), onder meer met behulp van G-Metrix-oefenexamens, een whitepaper met studietips en extra studiemateriaal. De lessen zijn in het Nederlands, de menuopdrachten in het lesmateriaal zijn zowel Nederlands- als Engelstalig. U ontvangt van elke Access-cursus een deelnamecertificaat. Wanneer u het overkoepelende certificeringsexamen succesvol aflegt, bent u Microsoft Office Access Specialist (MOS).

Welk certificeringsprogramma Access past bij u?

Een certificeringsprogramma Access is geschikt voor iedereen die op een professionele manier Access voor verschillende doeleinden en situaties wil gebruiken. U moet al wel met Windows kunnen werken. Uw keuze hangt vooral af van welke versie van Access u (in de toekomst) gebruikt: versie 2013 of versie 2016. Wilt u een persoonlijk opleidingsadvies of heeft u een andere vraag? Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren