Opleiding Masterclass Innovatie in IT

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen
Cursusvorm:

Masterclass

Duur:

3 maanden

Vakgebieden:

Masteropleidingen

Opleidingsvariant:

Zaterdag en E-learning

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Bent u betrokken bij het IT-beleid in uw organisatie en wilt u zich verdiepen in de IT-trends? Dan is de Masterclass Innovatie in IT van onze businesspartner NCOI geschikt voor u. De technologische ontwikkelingen en toepassingen gaan erg snel, zoals Bring-Your-Own-Device (BYOD), big data en cloud computing. U verdiept zich in de nieuwste trends en de impact hiervan op uw business. U kunt deze Masterclass mogelijk als vrijstelling indienen in een volledige Master van NCOI.

Voor wie

U houdt zich binnen uw organisatie nadrukkelijk bezig met het IT-beleid en u wilt zich graag verdiepen in de huidige trends in IT. Ook wilt u leren hoe u deze trends naar businessimpact kunt vertalen.

Voorkennis

Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau. U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er gelden geen specifieke toelatingseisen.

Vrijstellingen

Deze Masterclass maakt deel uit van de NVAO-geaccrediteerde opleidingen Master in Management en ICT en Master of Business Information van NCOI. Wilt u verder studeren naar een Master en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen. Zo kiest u met deze Masterclass niet alleen voor direct resultaat, maar houdt u ook zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Doel en opzet

Met deze Masterclass bent u volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT. U heeft inzicht in de gevolgen van de ontwikkelingen en kunt hierop inspelen en vernieuwingen doorvoeren in uw eigen organisatie. De opleiding wordt verzorgd door IT-professionals die midden in de praktijk staan. Zij begeleiden u bij het maken van praktijkopdrachten, waarin u theorie direct in praktijk brengt. Alles wat u nodig heeft voor uw studie, staat in een professionele online leeromgeving.

Studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Inhoud

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Huidige trends in IT

 • Bring-Your-Own-Device
 • Cybercrime
 • Enterprise mobile apps
 • Big data
 • Geïntegreerde applicaties
 • IT van kostenbesparing naar waardecreatie
 • Consumerization
 • Enterprise social
 • 4G
 • Cloud computing
 • Software-defined networking
 • Software-defined datacenter
 • DevOps
 • Continuous integration en delivery

Trends in systeemontwikkeling

 • Near Shoring/Off Shoring
 • Component based development
 • Agile softwareontwikkeling
 • Managen van verwachtingen

Van IT-trends naar businessimpact

 • Agendering van IT-opportunities
 • IT valueproposities
 • Toepasbaarheid binnen eigen organisatie

Diploma

U sluit deze Masterclass af met een praktijkopdracht voor uw eigen organisatie. Hiermee krijgt u een concreet plan in handen dat u direct in uw werkkring kunt toepassen. Behaalt u een voldoende, dan wordt dat beloond met het diploma ‘Masterclass Innovatie in IT’ van NCOI.

Planning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 10 weken. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie Studeren op afstand voor meer informatie).

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Masterclass Innovatie in IT

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Amsterdam

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Eindhoven

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Rotterdam

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Utrecht

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Zwolle
Kosten

Kosten

Inschrijfgeld € 100,-
Cursusgeld € 2.490,-
Studiemateriaal € 250,-
Eindopdracht € 295,-
Locatiekosten € 118,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 100,-
Reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.368,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Masterclass innovatie in IT

Cursusvorm:

Masterclass

Duur:

3 maanden

Vakgebieden:

Masteropleidingen

Opleidingsvariant:

E-learning en Zaterdag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.