Opleiding Masterclass Cloud

Train u tot cloudspecialist
Cursusvorm:

Masterclass

Duur:

3 maanden

Vakgebieden:

Architectuur en Cloud

Opleidingsvariant:

E-learning, Zaterdag, Dag en Avond

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

De Masterclass Cloud haakt in op de baanbrekende opmars van cloud computing. Maar wat betekent deze ontwikkeling nu daadwerkelijk voor uw organisatie? Maakt het uw organisatie flexibeler? Kunt u kosten besparen? Wat is de impact op de IT-organisatie? Dit en nog veel meer komt uitgebreid aan bod in deze uiterst actuele en uitdagende Masterclass. Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI.

Voor wie

U bent business- of IT-manager, businessprocessmanager, riskmanager, infrastructuurspecialist, securitymanager, developer, architect, IT-consultant of systems integrator en u wilt uw kennis en vaardigheden verbreden met betrekking tot cloud computing.

Voorkennis

Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau. U heeft een HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Vrijstellingen

Deze Masterclass maakt onder andere deel uit van de NVAO-geaccrediteerde opleidingen Master in Management en ICT en de Master of Business Information van NCOI. Wilt u verder studeren naar een Master en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen. Zo kiest u met deze Masterclass niet alleen voor direct resultaat, maar houdt u ook zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Doel en opzet

In deze boeiende Masterclass gaat u aan de slag met de meest actuele kennis van cloud. Alle technische aspecten komen aan bod, maar het onderwerp wordt ook vanuit het business- en innovatieperspectief belicht. Aan de hand van opdrachten en discussies werkt u verschillende onderwerpen op het gebied van cloud computing uit. De lesstof wordt aangereikt door topprofessionals die midden in de praktijk staan. De meest actuele literatuur ligt klaar en u krijgt toegang tot een zeer moderne online leeromgeving. Daarin vindt u alle informatie die u voor de Masterclass nodig heeft.

Studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Inhoud

Inhoud

In deze Masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Business en innovatie

 • Cloud computing en de impact op de business
 • Cloud computing en businessperformance
 • Impact cloud computing op businessoperations en innovatie

Implementatie

 • Implementatie van cloud computing
 • Organiseren, invoeren en plannen van cloud computing
 • Het technische perspectief van cloud computing
 • Kosten en opbrengsten
 • Controle en reductie van de kosten
 • Resource-optimalisatie
 • Virtualisatie en cloud computing

Beveiliging en governance

 • Cloud governance
 • Cloud computing en beveiliging
 • Risico’s en cloud computing
 • Cloud computing en wet- en regelgeving

Diploma

Deze Masterclass wordt afgesloten met een essay over een praktijkgericht onderwerp. Als u dit essay met een positief resultaat afsluit, neemt u het diploma ‘Masterclass Cloud’ van NCOI in ontvangst.

Planning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 10 weken en wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie Studeren op afstand voor meer informatie).

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Masterclass Cloud

Donderdag 3 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Utrecht

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Amsterdam

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Arnhem

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Eindhoven

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Groningen

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Maastricht

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Rotterdam

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Utrecht

Vrijdag 4 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Zwolle

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Amsterdam

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Eindhoven

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Rotterdam

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Utrecht

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Zwolle
Kosten

Kosten

Inschrijfgeld € 100,-
Cursusgeld € 2.490,-
Studiemateriaal € 250,-
Eindopdracht € 295,-
Locatiekosten € 118,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 100,-
Reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.368,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Masterclass Cloud

Cursusvorm:

Masterclass

Duur:

3 maanden

Vakgebieden:

Architectuur en Cloud

Opleidingsvariant:

Dag, Avond, Zaterdag en E-learning

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.