Opleiding MBO Microsoft ICT-beheer

Inclusief MTA-examens
Cursusvorm:

MBO-programma

Duur:

5 maanden

Vakgebieden:

MBO-opleidingen

Opleidingsvariant:

Dag en Zaterdag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Wilt u een carrière in de ICT, maar heeft u nog geen tot weinig voorkennis? Dan is deze ­opleiding zeer geschikt voor u. In 2 klassikale modules krijgt u een zeer gedegen basis op het gebied van ICT-beheer. Elke module wordt afgesloten met het bijbehorende officiële Microsoft Technology Associate (MTA)-examen. Deze opleiding wordt verzorgd in samenwerking met het MBO College van NCOI. U rondt het programma af met een MBO-diploma van het MBO College van NCOI.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold ­Learning Competency. Tijdens de opleiding (beide level 100) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT). Daardoor bent u ervan verzekerd dat u met deze training optimaal voorbereid bent op de officiële Microsoft-examens.

Doelgroep

Deze opleiding is ideaal voor diegenen die weinig tot geen kennis van ICT hebben en die een carrière in de ICT willen beginnen op het gebied van server- of desktopbeheer. Deze opleiding is ook geschikt voor personen die zich willen certificeren tot MCSA: Windows ­Server 2012 of MCSA: Windows 8, maar nog niet over voldoende voorkennis beschikken.

Vooropleiding

U heeft geen specifieke voorkennis nodig op het gebied van ICT om aan deze opleiding te ­kunnen deelnemen.

Doel en opzet

Na afloop van deze opleiding heeft u een zeer gedegen basiskennis van ICT-beheer. U begrijpt hoe besturingssystemen in elkaar zitten, hoe u deze kunt installeren en beheren, hoe netwerken in elkaar zitten en hoe netwerkbeveiliging werkt. Het gedegen programma van deze klassikale opleiding is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de ­praktijk.

U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding tussen theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Online leeromgeving

Computrain gebruikt de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die ­perfect aansluit bij de eisen van deze opleiding.

Inhoud

Inhoud

De opleiding bestaat uit de 2 modules.

MTA Networking Fundamentals (MTA-examen 98-366) - (3 dagen)

 • Understanding Local Area Networking
 • Defining Networks with the OSI Model
 • Understanding Wired and Wireless ­Networks
 • Understanding Internet Protocol
 • Implementing TCP/IP in the Command Line
 • Working with Networking Services
 • Understanding Wide Area Networks
 • Defining Network Infrastructures and Network Security

MTA Mobility and Devices Fundamentals (MTA-examen 98-368) - (3 dagen)

 • Understanding device configurations
 • Understand data access and management
 • Understand device security
 • Understand cloud services
 • Understand enterprise mobility

Diploma en officiële certificaten

De MTA-module(s) rondt u af met een officieel Microsoft-examen. Bij een voldoende beoordeling van de MTA-examens ontvangt u een ­officieel Microsoft Technology Associate (MTA)-certificaat. Per MTA-module ontvangt u een ander certificaat. De examenkosten voor deze modules zijn bij de prijs inbegrepen. Heeft u voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvangt u het diploma ‘MBO Microsoft ICT-Beheer’ van het MBO College van NCOI.

Planning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt ongeveer 6 maanden en wordt in een dagvariant aangeboden. De opleiding heeft 6 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

MBO Microsoft ICT-beheer

Zaterdag 10 maart 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Regio Rotterdam

Zaterdag 28 april 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Regio Amsterdam

Zaterdag 28 april 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Regio Eindhoven

Zaterdag 28 april 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Regio Rotterdam

Zaterdag 28 april 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Regio Utrecht

Zaterdag 28 april 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Regio Zwolle

Maandag 30 april 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Maandag 30 april 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Eindhoven

Maandag 30 april 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Maandag 30 april 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Maandag 30 april 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Zwolle
Kosten

Kosten

Inschrijfgeld € 100,-
Cursusgeld € 1.745,-
Studiemateriaal € 180,-
Examenkosten € 150,-
Locatiekosten € 177,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 150,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2.502,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

MBO Microsoft ICT-beheer

Cursusvorm:

MBO-programma

Duur:

5 maanden

Vakgebieden:

MBO-opleidingen

Opleidingsvariant:

Dag en Zaterdag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.