Opleiding HBO Praktijkprogramma voor IT’ers

Cursusvorm:

HBO-programma

Duur:

6 maanden

Vakgebieden:

HBO-opleidingen

Opleidingsvariant:

Avond

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Onderdeel van de eindfase van de HBO Bachelor Informatica van NCOI is het maken van een portfolio. Hierin laat u uw competentieontwikkeling tijdens de studie zien door het verzamelen van beroepsproducten en praktijkopdrachten. In dit programma wordt u hierbij uitstekend begeleid. Bovendien maakt dit programma deel uit van de unieke voucherregeling van het ministerie van OCW. U ontvangt € 1.250,- korting als u dit programma volgt als onderdeel van de HBO Bachelor Informatica.

Voucherregeling

Het ministerie van OCW vindt het belangrijk dat meer mensen deelnemen aan HBO Bacheloropleidingen. Onze businesspartner NCOI is geselecteerd door het ministerie om HBO-onderwijs in de techniek te stimuleren met aantrekkelijke kortingen. Dit programma maakt deel uit van deze regeling. U ontvangt € 1.250,- korting op het moment dat u dit programma doorloopt als onderdeel van de HBO Bacheloropleiding Informatica van NCOI. Het enige is dat u toelaatbaar moet zijn voor deze HBO Bachelor.

Voor wie

Dit programma is bedoeld voor studenten van de HBO Bacheloropleiding Informatica van NCOI die hun portfolio samenstellen. U toont hiermee uw competentieontwikkeling aan.

Voorkennis

Indien u gebruik wilt maken van de voucher van € 1.250,- voor dit programma dient u toelaatbaar te zijn voor de HBO Bacheloropleiding Informatica van NCOI. Dit betekent dat u beschikt over een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4. U heeft nog geen Bachelor of Master afgerond. U schrijft zich in voor dit programma als u de overige portfolio-onderdelen van de HBO Bachelor Informatica met een voldoende resultaat heeft afgerond.

Doel en opzet

Onder begeleiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze begeleid bij het samenstellen van uw opleidingsportfolio. Tijdens dit programma heeft u toegang tot onze professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw portfolio te kunnen samenstellen. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Studiebelasting

Het samenstellen van het portfolio betekent een gemiddelde studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per week.

Inhoud

HBO-voucherprogramma

In het portfolio worden bewijzen opgenomen van de door u behaalde competenties gedurende de studie, die u verzamelt in uw digitale portfolio. U behaalt bij een voldoende beoordeling van dit programma 30 EC (studiepunten).

Diploma

Wanneer het portfolio met een voldoende resultaat wordt beoordeeld, ontvangt u het diploma ‘HBO Praktijkprogramma voor IT’ers’ van NCOI.

Planning

Opleidingsvarianten

Dit programma heeft een doorlooptijd van ongeveer 6 maanden en bestaat uit 4 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Collegegeld: € 930,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

In het collegegeld zijn de kosten voor inschrijving, het cursusgeld en de examenkosten opgenomen en is de voucher van € 1.250,- direct in mindering gebracht. Indien blijkt dat u geen gebruik mag maken van de kortingsregeling, dan wordt dit bedrag alsnog aan u in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

HBO praktijkprogramma voor it’ers

Cursusvorm:

HBO-programma

Duur:

6 maanden

Vakgebieden:

HBO-opleidingen

Opleidingsvariant:

Avond

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.